dinsdag 15 december 2009

Give light


Ik steek voor jullie allemaal de kaarsjes aan
I give you all a little light

In deze donkere dagen
In these dark days


voor Kerstmis
before Christmas

Om jullie avonden wat warmte en gezelligheid te geven
To make your evenings cosy and warm

Om jullie te bedanken voor al jullie lieve berichtjes, elke keer weer
To thank you for all your lovely comments, each and every time

Ondanks dat ik tegenwoordig niet erg de mogelijkheid heb om al jullie prachtige blogs te bezoeken
Although I don't have the opportunity to visit all your beautiful blogs lately

Geloof me, ik zou het héél graag willen
Believe me, I really want to

Maar het is zo druk met van alles en nog wat hier
But it's so busy round here


Dus ik hoop dat jullie mijn lichtjes willen aanvaarden
So I hope you accept my little lights

En mijn excuses
And my appologizes

Ik verlang naar de heerlijke luie Kerstdagen
I'm longing for the lovely lazy Christmas daysDe bloglezende en berichtjes achterlatende Kerstdagen....
The blogreading and commenting Christmas days....

Nu ga ik m'n arme kleine mannetje, die zich zo ziek voelt, gezelschap houden op de bank
For now I'm gonna join my poor little son on the couch, who's feeling very ill

En wat is er meer troostend dan in het gezelschap zijn van zo'n lief klein hondje?
And what's more comforting than being in the company of a sweet little dog?
Ik voel me ook niet al te fit, ik hoop dat dit kleine gemene griepje mij over zal slaan! Ik kruip vroeg onder de wol vanavond en hoop er maar het beste van!
I'm not feeling very well too, I hope this nasty little flue will skip me! I'll turn in early this evening and hope for the best!
Hugs,

40 opmerkingen:

paula zei

Elly je hebt ook sneeuw ;)
Toch leuk dat ik nu foto`s zie en vanmiddag in het echt alles mocht bewonderen en lekker aanraken. Het was gezellig is je gezellige huis.groetjes Paula

scrappy jen d zei

Lieve, allerliefste Elly,
Lieverd....We snappen toch allemaal HOE DRUK je bent?
Je bent behulpzaam in de winkel van je zus, je hebt je gezin met kids en de hondjes (die er overigens SCHATTIG uit zien!), je bent druk met scrappen voor HET SCRAPBOOK MAGAZINE van TRUIKE.....
Wat kun je nog meer?
Ik aanvaard je lichtjes en je vriendschap met heel veel warme gevoelens!
Ik vind het PRACHTIG, dat je al dit moois met ons wilt delen!
Elly!
Je bent een KANJER!
MERRY CHRISTMAS, SWEETY!
ANd for you and your beloved ones: HAPPY NEW YEAR!
Love and hugs, Jen.

Ellen zei

Wat een hartverwarmend berichtje, en wat ziet je huisje er sfeervol, knus en gezellig uit. Sterkte met je zieke knulletje en ik zal voor je duimen dat de griep bij jou niet doorzet.
Vast hele fijne kerstdagen Elly !!

Gr, Ellen

Fia zei

Eerst wil ik jullie beterschap toewensen!
En bedankt voor de leuke berichtjes en de sfeervolle foto's!
Het was zoals altijd weer geweldig om te mogen bekijken, wat een warm sfeervol Kersthuis!
Wens je hele fijne kerstdagen en een heel gelukkig en mooi Nieuwjaar.

groetjes Fia

jeanette zei

eerst beterschap voor je mannetje en natuurlijk ook voor jou. neem voldoende rust en neem eens een flinke wandeling daar kanp je meer van op als teveel achter die laptop te zitten hoor. Ik heb mijzelf ook toegezegd dat ik er s`avonds een uurtje achter mag zitten want als ik de hele avond blog dan slaap ik s`nachts zo slecht. dus ik snap je helemaal dat je ons niet allemaal kan bezoeken ik pik er ook een paar uit en de rest kijk ik wel even maar reageer lang niet overal is ook geen doen. Jammer dat je boom niet zo is geworden als je graag zou willen, maar verder vind ik je versieringen in huios helemaal top en helemaal elly! fijn om tocj dat rood bij je te zien. Hele fijne kerstdagen en een goed 2010.

lieve groet, Jeanette

jootje zei

wat ziet je huis er gezellig uit!
en met dat kaarslicht is het helemaal mooi. ik vind die uitsteekvormpjes voor je raam ook heel schattig! heel veel beterschap met je zoon, en ik zal duimen dat de griep je bespaart blijft. hele fijne kerstdagen!
groetjes van jootje.

scrappy jen d zei

WAS IK BIJNA VERGETEN TE ZEGGEN:
VAN HARTE BETERSCHAP MET DAT KLEINE, LIEVE KERST-ELFJE OP DE BANK!
Liefs, Jen.

jeanet zei

Hallo Elly,
Hartverwarmend al die warme lichtjes voor de donkere dagen voor kerst! Veel beterschap en neem de tijd voor jezelf en je kids en hubby Dan glij je langzaam en gezellig de warm en fijne kerstdagen in. Veel Smoek

Twa zei

Wat ziet het er heerlijk en gezellig uit bij je! Je bent al klaar voor de kerst zie ik. ou, ik nog niet hoor, ik heb de boom er weer uit gegooid. Hij was prachtig van model, maar viel al helemaal uit :( Ik had hem gelukkig nog niet opgetuigd. Nu heb ik dus geen boom, maar ik denk ook niet dat ik er nog een doe, want we zijn er toch niet met de kerst.
Groetjes Twa.

Jeanet zei

Lieve Elly je gaat je toch niet verontschuldigen hoor , nergens voor nodig , (soms zouden we ons wel in vijven willen delen he en alles tegelijk willen doen) vooral niet na deze heerlijk warme post en de lichtjes zijn aanvaard !! Wat ziet het er geweldiggggg bij jou uit , zo sfeervol allemaal ,hopelijk knapt je kleine mannetje ook gauw op en dat de griep jou overslaat meid !!Merry Christmas !
Ennuhhhhhh graag gedaan hoor( zag het op de foto staan , lief )
Liefsssss Jeanet

Cindy at her Country Home zei

Hoi Elly, Dankjewel voor je ontzettend lief bericht! Vergeet je niet om m'n kadootje uit te printen? Weet namelijk niet of je m'n "vervolg" bericht hebt gelezen. En ik..., ga morgenochtend uitvoerig van jouw blog genieten! Heb alweer heel wat in te halen zie ik. Wat ziet het er allemaal GAAAAFFFF uit Elly, weer TE leuk. Liefs van Cin x

Marianne@Songbird zei

Dank je wel! We begrijpen het wel en houden toch wel van je. Veel plezier in je vakantie!

het lieveheersbeestje zei

Wat een gezellig huis heb je toch, en zo leuk gedeoreerd! Ik begrijp wel dat je tijd tekort komt hoor...hier gaat het al net zo.
Heel veel beterschap met het kleine manneke, ik hoop dat jullie niet allemaal aangestoken raken...
Groetjes en geniet van de kerstsfeer, mama lieveheersbeestje.

Marjolein zei

Hey meis, geen zorgen, we weten allemaal hoe druk deze tijd van het jaar is! Maar ik vind het wel heel lief dat we weer even in je warme, gezellig verlichte huisje mogen kijken!

Geniet lekker van de Kerstdagen, wordt niet ziek, en dat kleine manneke op de bank (met dat lieve hondje erbij, zo schattig!) moet maar gauw weer opknappen!!


♥ Marjo

Lori zei

Elly, how stunning your home looks by candlelight...i SO wish i could have candles here...but i know that one of my cats would catch their tails on fire...yep, i just know it!!!

LiLi M. zei

Ah wat sneu voor je zoon! Hopelijk is hij voordat er geschaatst kan worden weer helemaal opgeknapt. Ik las dat je niet tevreden was over je boom, maar jij hebt tenminste een boom Elly en ik nog niet en dit weekend is autoloos en manloos, dus dat wordt nog wat, maar ik heb besloten me er helemaal niet druk over te maken. Vorig jaar heb ik mijn boom op de fiets gehaald. Dit jaar wilden de kids weer een grote boom, maar niemand wilde mij assisteren om zo'n kanjer te halen. Nou ja, dan maar niet klagen hè als moeders weer een kleintje haalt! Ik heb ook wel eens een grote boom te voet gehaald waarvan de kluit bij thuiskomst inmiddels helemaal afgesleten was hihihi! Ach het gaat om heerlijk samen zijn, genieten van de vakantie en van elkaar. Erger je vooral niet aan een verkeerd uitgepakte versiering (zegt zij die duidelijk al in de Kerststemming is hihihi). Bedankt voor alle lichtpuntjes Elly, van al je voorafgaande blogs ook natuurlijk. Omdat we het allebei misschien te druk hebben voor de Kerst wens ik je nu alvast maar een hele fijne tijd!

Alisa zei

Your home looks so lovely and cozy, Elly.

I hope you both get to feeling better soon!

Anoniem zei

Hoi Elly,
Wat zien al je lichtjes er gezellig en sfeervol uit, helemaal super... Je krans heb ik nog nagemaakt en staat op mijn blog.
Heel veel beterschap en groetjes Sonja

Mireille zei

jeetje meis wat een prachtige post! DIkke knuf meissie.

sandra_w zei

Hey Elly, geen verontschuldigingen hoor(bloggen is leuk maar MOET niet) ;-) Ziet er allemaal zo warm en sfeervol uit in je huis....Beterschap voor je kleine mannetje en hopelijk blijft de griep jou bespaard!

Alvast hele fijne kerstdagen!

San x

my day zei

Hoi Elly,
ooh wat geniet ik hier weer van je gezellige huisje,zou het liefst even bij je op de bank gaan zitten om er nog meer van te kunnen genieten.Maar ach wat zie ik daar, er ligt een ziek mannetje op de bank.Hoop dat hij gauw weer beter is en van het kerstfeest(ook op school)kan genieten. En geen excuses hoor, had laatst ook bij iemand excuses gemaakt dat ik niet altijd reageer maar ze mailde me dat als het een verplichting lijkt te worden je het plezier verliest.En dat heeft me te denken gezet.Dus ik wens je hele fijne dagen samen met je gezin,geniet ervan!!!
Groetjes, Ingridx

Kind An Huys zei

Ach, wat zielig he, als ze zich zo ziekjes voelen! Maar wel fijn om zo'n lief klein hondje dicht naast je te hebben, wens je zoon maar beterschap! En wat een mooie foto's heb je weer op je blog staan, gezellig zo met de kaarsjes aan, ik ga ze hier ook gelijk even aansteken....
GRoetjes, Anne.

. zei

Heej Ellie,

ik heb genoten van je post en je prachtige foto's, alles bijhouden is niet te doen.
Een knuffel voor je zoontje en dat lieve dotje op vier voeten,

Lieve groet irma

Boukje zei

'k Hoop maar dat je niet ziek wordt! Voor je zoon veel beterschap in ieder geval, hij kan mooi op de bank van jouw lichtjes genieten :)
Groetjes Boukje.

The French Bear zei

Your lights are so lovely, take care of that sweet boy, don't rush, take time to cuddle him!!!
Merry Christmas!
Margaret B

Mayflower zei

Hoi lieve Elly, wat een warm gebaar van je en wat geniet van al die mooie plaatjes. Soms hebben andere dingen even voorrang en zijn belangrijker, dus je moet je niet excuseren hoor meis, ik hoop van harte dat je zoontje weer snel beter is en dat de griep aan jou voorbij gaat. Ik wil je ook bedanken voor je altijd lieve berichtjes op mijn blog.
Doe het rustig aan en denk goed om jezelf.
Een lieve groet, Mea

Maureen zei

Heerlijk al die verwarmende kaarsjes vol licht...
Heel veel beterschap voor je mannetje en voor de rest die misschien gaan volgen.

Fijne dagen!
Maureen

*Rianne* zei

Wat een mooie foto's en super mooie sfeer! Heel veel beterschap!! En alvast fijne feestdagen :)!

Atelier de Kranselarij zei

Wat ben jij lekker druk zeg! Heerlijk toch? Je foto`s zijn prachtig zeg... en je kindje ziek :-( Dat is wat minder. Ik hoop dat jezelf niet ziek gaat worden, daar zit je niet op te wachten wel dan? Doe je rustig aan?

Groetjes van Petra

Miss Marple zei

Lieve Elly, heel hartelijk bedankt voor die vele mooie lichtjes en een jaar met heerlijke inspiratie. Ik zal ook in het komende jaar een trouwe lezer blijven!
Geniet van een paar rustige feestdagen. Irma

The Old and the Beautiful zei

Prachtige foto's en een lieve tekst. Daar zijn we al weer helemaal blij mee hoor.
Probeer ook een beetje rust te nemen want aan ziek zijn heeft niemand wat. Hopelijk knapt je kleine knulletje ook snel weer op.
Geniet van deze dagen.
Groetjes,
Gonda

SueLovesCherries zei

Beautiful, just beautiful!

brocaatje zei

Hay Elly ,
wat een gezelligeheid heb je in huis gehaald!
En zie het leuke ginger-bread poppetje er ook weer bij zitten :)
Beterschap met je zoontje hopelijk is hij snel weer opgeknapt.
Doe lekker rustig aan en wens jou en je gezin fijne feestdagen!

michelleheavenly zei

Lieve Elly,
Wat een ontzettend lief blogje, zoals altijd!
we lezen het met plezier en je hoeft je echt niet te verontschuldigen hoor! We begrijpen het echt wel!
Krijp jij nou maar gezellig onder de warme wol en zorg goed voor jullie tweetjes. Beterschap!

Liefs Michelle

Ruth zei

What a sweet present you have made for us all to enjoy...I loved your lights.
I hope you are all feeling better by now:(
Have a lovely Christmas xxx

bellaboo zei

So sorry you are both feeling poorly.I'm sending you get well wishes.
Your home looks so beautiful with all those lovely lights and candles,very Christmassy.

Bellaboo

theeleuten zei

Meid wat een mooie verhaal heb je weer geschreven...en ja ook mij ontbreekt de tijd om overal te schrijven en te kijken(ik probeer het wel maar ja...)
Ik wens je sterkte met je zoontje en met jezelf...doe het rustig aan.
Straks lekker vakantie en de feestdagen , ga er lekker van genieten ennne een goed, gezond en bovenal een gelukkig 2010!!
Liefs Evelien

karoeza zei

ai, buikgriep. We waren ook slachtoffer.
Dank voor je lichtjes

Wendy Schoonhoven zei

Wat een prachtige, sfeervolle foto's zeg. Super, leuk ook dat je die uitsteekvormpjes op hebt gehangen aan een lintje, wat staat dat leuk! Enne...je bent de enige niet die niet aan bloggen toekomt hoor, het lukt mij ook al een behoorlijke tijd niet om alles bij te houden. Ik hoop dat je niet ziek bent en je kleine mannetje inmiddels weer beter is. Fijne vakantie en tot je volgende blogberichtje, liefs, Wendy.

Tierlantijn zei

Hoi Elly,

Wat ziet je blog en leuk uit! Mooie foto's! Ik ben alles nog een beetje aan het uitzoeken maar kwam hier toevallig terecht. Leuk!!

Ilona,