donderdag 4 oktober 2007

Sweet dreams

Welkom! Welcome!

Welkom in onze slaapkamer. Zo zoetjes aan wordt het hier steeds knusser. Weten jullie nog dat ik met m'n zusje naar de beurs was geweest om inkopen te doen voor haar winkel? Nou, hier het resultaat van mijn aankopen: 2 nachtkastjes, de lantaarns boven het bed en natuurlijk niet te vergeten de prachtige quilt op het bed met bijbehorende kussens. Ook hier zou ik nog weleens een nieuwe vloer in willen hebben, ik snap niet dat ik hier voor vloerbedekking heb gekozen. Niks waard, vooral als de tuindeuren 's zomers openstaan naar de tuin en onze lieve schatjes naar binnen en naar buiten banjeren! Oh ja, wij slapen dus beneden!

Welcome to our bedroom! It's a very nice and cosy place. I bought some new furniture for this room some time ago: the night tables, the lanterns above the bed and last but not least the beautiful quilt and matching cushions.

Ik vind deze nachtkastjes zo gaaf! Sierlijk maar toch een beetje stoer door de doorleefde look!

I love these night tables! They're elegant but also a little bit robust because of the old look! Vinden jullie 'em niet geweldig, deze quilt?!? En natuurlijk heerlijk warm voor de winter!

Don't you think it's great, this quilt?!? And of course very warm and comfy in the winter!Dit hartje heb ik zelf gemaakt. De achterkant heeft een zachtrose ruitje en de voorkant heeft allerlei stroken kant.

This little heart I made myself. At the back it has a sweet soft-pink checkedfabric, at the front frills of lace.En dit zijn onze (nieuwe) nachtkastjes. De eerste is de mijne, een stilleven van de Hema en Action. De tweede is van mijn mannetje. De kleine kindertjes op de foto zijn wijzelf, hééééél lang geleden!


And these are our night tables. The first is mine, the second is the one of my hubby. The cute little ones on the pictures are my husband and me, a long, long time ago!


Weer bedankt voor het kijken en voor straks: slaap lekker!


Thanks for looking and for later: good night!


Groetjes Elly

19 opmerkingen:

marlene zei

Hoi, wat een prachtige slaapkamer hebben jullie.Mooi zijn de lantaarns en de nachtkastjes. Mag ik weten welke kleur je op de muur hebt? Groetjes, Marlene

Corina zei

Hoi, super zeg!

Ik wil ook graag weten wat voor kleur je op de muren hebt.

Groetjes Corina

Je@net zei

Wat ziet dat er gezellig uit Elly! Super romantisch, lekker knus en behaaglijk....zonde om je ogen dicht te doen in zo'n mooie kamer ;-)

moderncountry zei

OH!! Wow! Wat een leuke slaapkamer zeg! IK vind het helemaal geweldig :) De eerste foto is erg mooi, van de hartjes :) Leuke hartjes overaal trouwens, ik ben onder de indruk!
Aina

Janny zei

ooooooooooh zwijmel, zwijmel wat mooooooi Elly, wat heb je toch een geweldige smaak, ik ben er helemaal fan van!

Tiets zei

jeetje elly waar haal jij de tijd vandaan!!! schitterend hoor!! je hebt er alweer iets moois van gemaakt!

lindav.d berg zei

heej zus,was al ff niet op je site geweest,ziet er heel leuk uit in je slaapkamer,kon ook niet missen natuurlijk met die leuke spullen hihi,straks komt de rest van braxton binnen zit ook nog wat voor je bij geloof ik.op deze manier blijf ik toch aardig op de hoogte van je interieur.ziet er allemaal geweldig uit hoor!groet6jes linda

Marjolein zei

Zo zeg...dat is echt heel romantisch, mooi hoor, en leuk al die kleine details!! Heel knus. En die ouderwetse fotolijstjes, super!! Jammer om daar je ogen dicht te doen:-)

sandra_w zei

Ooooooohhh wat mooi, Elly! Ik zit hier gewoon te kwijlen....wat heb jij 'n geweldige smaak zeg!!

Lia zei

leukkkkkk geweldig om dat allemaal te mogen zien

D@nielle zei

OOOoh Elly kan ik je inhuren voor mijn huis ??? Ziet er zooo mooi uit !

ngaire Bartlam zei

Hi Elly! thanks for visiting my blog!!! You work is beautiful and your bedroom is so pretty!

peace and all the good things!
Ngaire
xxx

helga zei

Wat een mooie slaapkamer, zo romantisch ook.
Kun je me adres van de winkel van je zus geven want daar wil ook wel eens kijken en kopen natuurlijk.

helga zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
M. zei

Hallo! Prachtige nachtkastjes zijn dat. Die zou ik zo willen hebben. En jullie slaapkamer is helemaal TOP! Ik kom hier regelmatig binnenpiepen, maar laat niet elke keer een berichtje achter. Leuke blog! Groetjes van een Picasagirl,
Marjolijn

Moon zei

Ooohhh wat gezellig zeg echt heel mooi supersfeer
Liefs moon

monique zei

Wat een ontzettend prachtige slaapkamer hebben jullie zeg!
Bijna zonde om te gaan slapen.
De hartjes zijn trouwens erg leuk!
Groetjes,
Monique.

Annette zei

hoi hoi

ik heb het gevonden eidelijk wat ik wil zeggen is dat iedere keer ik op je site (blog) kijk ik me helemaal thuis voel het is gezellig in jullie huis denk ik zo:)

groetjes Annette

Daan zei

Hoi Elly

Ik ben een vaste bezoeker van jou site, maar laat niet altijd een berichtje achter. Jou huis heeft me giga geinspireerd en loop nu samen met mams de brocante markten af. Weet jij toevallig een site waar ik al deze markten terug kan vinden, want ik vindt het super.

Ben benieuwd naar de volgende aanpassing in je huis