vrijdag 12 oktober 2007

Goodmorning!

Soms zijn er van die dagen, dan ben je zomaar blij! Een lekker ontbijtje, de kinderen zijn tenminste lekker op tijd (dus geen gejakker!), het zonnetje door de ramen, heerlijk!

At some days you're happy without a huge reason! A nice breakfast, the kids are on time (so you don't have to jell and hurry!), the sun shines through the windows, it's gorgeous!

En geen koude voetjes met deze heerlijk slofsokken! Vinden jullie ze niet supergaaf ?!? Ik was er gelijk verliefd op toen ik ze zag!

And no cold feet with these warm and comfy socks! Don't you think they're great ?!? I immediately fell in love with them!

Dit is m'n eerste zelfgemaakte hartje. Het begin van een nieuwe verslaving! Het is zo'n leuk werkje om te doen en het is zo klaar!

My first handmade little heart. The beginning of a new addiction! It's such a nice thing to do in so little time!
Dit schattige zakje had ik besteld bij "Het Weerhuisje", een internetwinkeltje met allemaal leuke handgemaakte spulletjes. Als verrassing zaten er nog 2 heerlijk geurende kaarsjes bij!

These cute little bag I ordered at "Het Weerhuisje", an internet-shop where they sell lovely handmade things. As a surprise, there were 2 nice scented candles in it!

En zo hangen ze samen aan mijn keukenrek. Het zijn maar kleine dingetjes, maar ze kunnen je zo'n warm en blij gevoel geven. Ik vind het heerlijk om in ons huisje bezig te zijn en dat hoeven lang niet altijd grote dingen te zijn (oké, daar heb ik er ook nog wel een aantal van op m'n verlanglijstje staan hoor!). Ik hoop dat het zulk lekker weer blijft, dan kan ik van het weekend ook de tuin weer eens een beetje opvrolijken, het is nu maar een droevige bedoening!

And so they are displayed on my kitchen-rack. These little things make me feel so happy! I love to be busy in our house, doing small things or a little bigger, it doesn't matter. (Well, I have a lot big things on my wish-list!) I hope the weather will stay this way, so I can do some gardening this weekend. It's very neccesairy, it's a big mess now and I want to brighten up the garden a little!

Fijn weekend! Have a nice weekend!

Groetjes Elly

15 opmerkingen:

Anita zei

Hoi Elly,
wat lief van je om mijn webwinkeltje te noemen ♥. Ik kijk geregeld even op je blog, vind het hier zo gezellig!
Groetjes,
Anita

Janny zei

oooooh Elly wat een enige sloffen... en die hartjes zijn ook super mooi!
staat allemaal weer zo gezellig!

MV zei

Hallo Elly, ik ben helemaal blij met alle felicitaties voor kleine zoon. Dankjewel voor het attente gebaar! Ik ben hier trouwens ELKE dag te vinden, op zoek naar mooie plaatjes, haha! Ik had het al in je Picasa-album genoteerd: je maakt zelf zo mooie dingetjes allemaal. Groetjes.

My Paper World zei

Ooooooh! I love your blog, it's full of pretty things!

Marjolein zei

Ja, daar wordt je blij van, heerlijk he! Wat ziet jou ontbijt tafel er leuk uit joh, gezellige beker.....En die sloffen.....meid, gaaf joh, en zitten ze warm?? Zoals gewoonlijk ben ik weer weg van je leuke dingetjes in de keuken... Jij hebt echt een "knus" huisje volgens mij!

sandra_w zei

Oooo die slofjes, zo schattig! En die hartjes zo mooi...

Anoniem zei

Van jou foto's wordt ik helemaal blij! Leuk om naar te kijken....helemaal mijn stijl!!

xxxMarieke

Alice zei

OOhhhhh die sloffen zijn GAAF!!!! En wat heb je weer een leuke dingen gemaakt zeg! Super!
groetjes, Alice

D@nielle zei

ik word zo blij als ik je interieurdingetjes zie ! Blij dat ik je blog heb ontdekt ! Sindsdien heb ik enorm de drang mijn eigen huis eens te updaten na 10 jaar, dus volgend weekend aan het schilderen .... nog veel te doen maar het begin is er ! Enne die slofsokken zijn zooo leuk, heb ze gekocht voor een groep vriendinnen waarmee ik in november een weekendje weg ga !

monique zei

Hoi Elly,
Wat een ontzettend leuke sloffen!
Ik heb ook zulke alleen de mijne zijn effen blauw met een groen randje, helaas hadden ze alleen maar effen.
En zoals altijd weer ontzettend leuke foto's, een genot om naar te kijken.
Groetjes,
Monique.

doreen zei

Hallo Elly,
Ik heb precies dezelfde sloffen!!!(wilde ze eigenlijk in alle kleuren,hahaha)Ik wilde ze zelf maken maar toen kwam ik ze tegen, helemaal perfect en voor die prijs..
Groetjes van Doreen

vintage twist zei

Hope you had a lovely weekend, you certainly have shown us some lovely things here.

Je@net zei

Ooo, van al die mooie foto's word je al helemaal vrolijk!

Mireille zei

die slofjes zijn dus... FANTASTISCH!!!
Ik ben *WHAM*
Acuut verliefd!

Lia zei

hoi elly,
wat een lekkere warme sloffen zij ndat daar zul je zeker geen koude voeten in krijgen en wat een leuk hart heb je gemaakt enig met dat zakje erbij