woensdag 13 oktober 2010

Just about me


Een hele post, gewoon over mezelf
A whole post, just about me

En over m'n nieuwe laarzen
And about my new boots


Ben gek op nieuwe laarzen
Love new boots

En over m'n nieuwe vestje
And about my new cardigan
Zo vrouwelijk
So feminine
Zo zacht en warm
So soft and warm
En over een ander nieuw paar laarzen
And about another pair of new boots


En over een schattig nieuw jurkje
And about a cute new dressEen heel meisjesachtig jurkje
A very girly dressEn over bijpassende lippenstift
And about matching lipstickMaar weten jullie waarom dit zo belangrijk voor me is? Omdat de laatste 9 jaar ik geen kleding voor m'n plezier heb gekocht. I hield überhaupt niet van winkelen. En weten jullie waarom? Omdat ik niet van m'n uiterlijk hield, ik voelde me zóóó enorm. Elke dag weer hield ik mezelf voor dat het om de binnenkant gaat, maar voor mij, een meisje dat vroeger altijd slank was, was dat moeilijk, erg moeilijk. Ik weet ook niet waarom het me 9 jaar gekost heeft om mezelf bij elkaar te rapen en om er daadwerkelijk iets aan te doen. Maar weet je wat mijn probleem is? Ik ben geen emotie-eter. Ik wou dat ik dat was. Ik ben gewoon een alles-eter, vind alles te lekker, vooral zoetigheid. Ik kan geen weerstand bieden aan een lekker stuk taart, of een zak M & M's (geen klein zakje, maar de grootste natuurlijk!) of een heerlijke reep chocolade. Bij mij moet het gewoon op. Maar nu heb ik het gedaan. Ik ben tot nu toe 9 kilo kwijt! En ik ben reuze trots op mezelf!
But do you know why that's so important to me? Cause the last 9 years I haven't bought clothes for pleasure. I didn't like to go shopping at all. Do you know why? Cause I didn't like my looks, I felt sóóó big. Everyday I told myself it's all about the inside, but for me, a girl that used to be thin it was hard, very hard. I don't know why it took me 9 years to pull myself together to do something about it. Do you know what my problem is? I'm not an emotional eater. I wished I was. No, I'm an eater cause I like everything too much, especially sweets. I can't resist a lovely piece of cake, or a whole bag of M & M's (not a little bag of course, but the large one!) or a big bar of chocolate. But now I did it. I lost 9 kilo's so far! And I'm proud of myself!


Trots genoeg om foto's van mezelf te maken en ze cyberspace in te sturen. Oké, ik ben wel een beetje nerveus omdat ik nog nooit zoveel van mezelf heb laten zien. Maar voor mij is dit een enorme mijlpaal en ik hoop dat deze foto's me zullen begeleiden naar het verliezen van de laatste 5 kilo. (En om alle kilo's er af te houden!)
Proud enough to take pics of myself and send them into cyberspace. Okay, I'm a little nervous, cause I've never showed so much of myself. But for me this is a huge milestone and I hope these pics will support me to loose the last 5 kilo. (And keep them lost!)
Bedankt voor jullie luisterende oor!
Thanks for listening!


Hugs,

90 opmerkingen:

Corina zei

Wat goed van je Elly, ik kan je wel een hand geven ik ben ook bezig met afvallen en ben 9.5 kilo kwijt en moet er ook nog 5...
Trouwens ik ben ook dol op laarzen echt een tic van mij, je vestje en blouse vind ik inderdaad erg vrouwelijk en zo mooi.
Je foto vind ik erg mooi, leuk om hem ind e spiegel te nemen.
je bent een prachtig mens van binnen en van buiten!
Groetjes Corina

Margriet zei

Ooh, wat goed van je Elly!! En wat een gave nieuwe garderobe! Je ziet er geweldig uit meid!9 kilo, hoe heb je dat gedaan?

Ik zit een beetje in het zelfde schuitje als jij. Baalde er zo verschrikkelijk van dat ik gewoon niet kon slagen in de stad (en dat terwijl ik niet eens extreem dik ben). Maar ik word vreselijk chagerijnig als ik ga lijnen. Na de vakantie heb ik de knop omgezet. Door de week snoep ik niet meer en neem ik geen chips en koekjes. En in het weekend eet ik dan gewoon. Het gaat dan langzaam, maar het is wel vol te houden. En er zijn toch al 2,5 kg af. Ik ga voor de 5 kg, maar stiekem hoop ik op een beetje meer.

Nou Elly, ik zou zeggen: GA ZO DOOR!

Groetjes,
Margriet

Alle mooie dingen zei

wat goed van je....ik hoop dat je je zo goed blijft voelen over jezelf.
En het zou wel eerder gezegd zijn.. maar ik vind je er hartstikke goed uit zien.
groetjes
Anita
http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

Home and Lifestyle zei

Weet je dat ik een mooie vrouw zie die totaal niet aan haar uiterlijk hoeft te twijfelen! En dat meen ik echt hoor! Wat goed van je dat je toch aan de slag bent gegaan met de kilo's, inderdaad volhouden zodat je de laatste vijf ook kwijt raakt!

Je aankopen zijn geweldig...super mooie laarzen ook! Ik ben al op pad geweest voor laarzen, maar lijdt aan het 'net iets te dikke kuiten syndroom' ha ha, dus ik krijg bepaalde laarzen gewoon niet aan :-( Maar ik blijf zoeken hoor...!

GENIET VAN JEZELF! Lieve groet, Ingrid

Lynda zei

*APPLAUS* en een DIEPE buiging!!!!! Meis respect!!! En natuurlijk geloof je me niet dat dat "enorm"zijn alleen in JOUW spiegelbeeld te zien was, want hoe lang is het geleden dat ik je voor het laatst zag(drie jaar?) en er was NIKS te zien dat teveel was ;). Maar als je het zelf ziet en voelt moet je er wat aan doen, en kijk 9 kilo!!!!!!!!!!!! WAAAAAAAAAAAAAUW!!!! dan gaan die 5 ZEKER WETEN nog lukken...VOOR kerst!!! Komt goed, zul je zien!!!
Wees trots op jezelf! KIJK naar jezelf!!! KIJK GOED naar jezelf......een plaatje!!!

Liefs,
Lynda

Ellen zei

Hoi Elly,

Ik ben zo ontzettend trots op je, wowwwwww!!!!!
Leef helemaal met je mee want ik weet hoe moeilijk dit gevecht is en ik ben ook nog nooit gekomen waar ik wezen wil. Die 5 kg van jou gaan je zeker lukken. Je ziet er geweldig uit hoor Elly, wees er trots op!

Groetjes,
Ellen

Margreet zei

Wat een mooie overwinning Elly, ga zo door! Je laarzen zijn trouwens top, gezegt door deze laarzen gek ;-).
Groetjes Margreet

Carla zei

Als je zoveel afgevallen bent, mag je ook best héél trots op jezelf zijn!!!
Wat een geweldig laarzen en kleding heb je gekocht!!!
Dan mag je ook best eens een heel log aan jezelf besteden hoor!!
Leuk trouwens om je eens te zien, dan weten we ook hoe de vrouw achter deze blog eruit ziet.
En...je ziet er geweldig uit!!!!
Die laatste 5 gaan er ook zeker snel vanaf!!

fijne dag...liefs Carla.

Hannekie zei

hoi elly
ik vind je een mooie vrouw hoor. je ziet er geweldig uit zo. maar het gaat erom dat jij je goed voelt en vaak zit het tussen je oren. ik was tot mijn 40e altijd te dun het meeste wat ik woog was maar 45 kilo. nu ben ik 59 kilo maar tussen mijn oren ben ik nog steeds dat broodmagere meisje van vroeger. vaak zie je jezelf anders dan dat een ander je ziet. ik vind het superknap van je dat je zoveel bent afgevallen en met die nieuwe kleren( ben verliefd op je mooie jurkje) zal je er prachtig uit zien.
veel liefs hannie

THE BLACK BARN zei

Knap hoor van je.
En je red het.
Ik moet eigenlijk ook en ook ik zeg elke keer en nu ga ik.
Maar kan de hup niet vinden, ook vanwege dat ik nog niet in mijn huis woon.
Maar dat is een rot excuus,ik weet het.
Ik moet minimaal 23 kilo.

lieve groet,

Miranda

Boukje zei

Wat leuk om je eens op de foto te zien! Je bent de moeite waard zoals je bent hoor! Wel grappig om te zien, dat je dezelfde stijl hebt als mij,leuk en mooie kleuren!
Groetjes Boukje.

Kom Achterom zei

Dat ziet er super uit zeg!!! Wat een knappe vrouw in die spiegel!
Nou je kan wel vaker het web op hoor!!
Meid gefelictiteert!!
fijne week
Yolanda

peet zei

GFELICITEERD !!!! Wat een super prestatie , niet alleen de kilo`s , maar ook dat je nu trots op jezelf kan zijn !! Jezelf accepteren is zo moeilijk voor de meeste vrouwen .( ik spreek uit ervaring , maar het zal de leeftijd wel zijn dat we ons anders gaan zien en verstandiger worden !!)
Ik heb je altijd als een mooie vrouw gezien hoor , je bent een hartelijk en een lieve vrouw !!

Je hebt prachtige kleding en laarsen gescoord !! MMM ik heb ook zo`n laarzen tik ha ha .
Enne die laatste kilootjes gaan lukken hoor !
Go for it girl !!!!!!
liefs Peet

Colinda zei

Super, hoera, wat goed ... en wat leuk dat je dat zo op je blog laat zien. Volgens mij mag jij naast je schoenen eh sorry (ontzettend gave) laarzen lopen hoor bij al die kilo's die verdwenen zijn! Hou vol en die laatste 5 gaan er ook af, al vraag ik me even af waar dan nog???

(Ik vind je laarzen trouwens supergaaf, net als je jurkje)

Groetjes en blijf stralen zoals op je foto's ... zo leuk!
Colinda

Karin zei

Ik zie. ik zie....een prachtige vrouw. Maar het gaat er natuurlijk om dat JIJ dat ziet. Petje af meid, voor je doorzettingsvermogen en je lef! En die laatste 5...dat gaat ook goed komen. En als het even moeilijk is kom je hier toch even gillen, proberen wij je er doorheen te sleuren ;)
Die laarzen zijn helemaal goed!

Myszka zei

Elly, you look absolutely fine and tin!!! Bravo for loosing weigh! and enjoy shopping!!!!!!

Marielisa zei

Hi Elly, You look very lovely! <3
Gongratulations about your weight loss, great achievement already!!

I like your clothes, they are very cute indeed. :)

Have a nice day,
hugs Mari

De sfeer van Toen zei

Wat een superprachtige foto van jou! Wat een overwinning! Je kleding vind ik ook prachtig! Heb zelf net ook een heerlijk warm vest gekocht, ook in die kleur! En die vijf kilo gaan ook wel lukken!Zeker weten!

Enne. .door jou blogje staat de rest van de appeltaart van de workshop van gisteren nu nog sneller in de diepvries :-) hihi. Want ik ben ook bezig.. maar heb nog een hele lange weg te gaan! Elly, je mag echt trots op jezelf zijn!

Liefs van Petra

Simone zei

Wat goed zeg, gefeliciteerd!!! Ik ken het probleem --> hier gaat ook "elk pondje door het mondje". Ik was 4 kilo kwijt, maar ja toen had ik weer een heel gezellig weekend en was er alweer een kilo bij. Maar jou verhaal stimuleert wel om weer dapper opnieuw/door te gaan!

Simone zei

Trouwens, erg gave laarzen en hele leuke kleren heb je gekocht!

Ingrid zei

Hoi Elly,
wauw lieverd wat super!!!je ziet er geweldig uit. Ik had je natuurlijk al eens live ontmoet in Zwolle en toen zag je er ook super uit hoor maar nu straal je gewoon! En wat een prachtige laarzen heb je gekocht en ook je jurkje en vestje zijn prachtig mooi. Ik loop ook al jaren met een rotgevoel over hoe ik er uitzie en voor mij is winkelen voor kleding echt iets om depressief van te worden, dus nu ik jou post heb gelezen is dit misschien wel het zetje wat ik nodig heb. Ja ik weet het zeker, vanaf nu ga ik er iets aan doen (heb je nog tips?) en hoop over een tijdje zeker 8 kilo kwijt te zijn. Lieve Elly, ik vind het superknap van je en je mag hier zeker heel trots op zijn en...hou vol hè!
Liefs, Ingrid.

Miss Marple zei

Wat een mooie, fantastische vrouw ben je! Ik vind dat je er geweldig uitziet, maar ik kan je mailtje eigenlijk ook met mijn naam onderschrijven. Ik ben van veels te slank (48 kg) naar iets voller (68 kg) in 6 jaar gemuteerd. Nu hang ik steeds bij de 65, en wil er eigenlijk minstens nog 3 vanaf habben, maar ik ben ook zo`n alles en altijd eter. Ik zeg me ook steeds, als je bij 62 bent, mag je nieuwe kleren kopen...Hihi, dat zeg ik nu al 2 jaar!
Ik ben in ieder geval hartstikke trots op je en duim voor je dat je het volhoudt. Je ziet er echt fantastisch uit...nu nog even een modeshow met de andere kledingstukken, please!
Hele lieve groetjes - Irma

marian zei

Proficiat!!!!! Je ziet er fantastisch uit!
O O O O O O O O OOOOh!!! Wat een prachtige laarzen en twee paar dan nog!!!! Ik hou ook zo EEEEEEEEnorrem van nieuwe laarzen!!!!
En het kleedje met de frulletjes en truitje!
Je hebt het dan ook echt allemaal verdiend!!!
Geniet ervan!
Marian

Kaatje zei

Wat goed van je!!!!Niet alleen dat je die 9 kilo al kwijt bent, maar vooral dat je jezelf nu in het middelpunt durft te zetten! Een stimulans voor velen, denk ik. In ieder geval voor mij!!
En dan heb je ook nog prachtige spullen gekocht, die eerste laarzen en dat jurkje...Het zal allemaal fantastich staan want je straalt al.
groejes en veel succes met de laatste 5. (mocht je de m&m's niet kunnen weerstaan, kom dan maar even bij mij langs hoor!)

Jeanet zei

Hihihi Elly, kan me nog herinneren toen ik je een keer op de beurs zag dacht woww die ziet er goed uit , kweet ook niet waar je die 9 kilo toen verstopt had hoor , kheb er niets van gezien ! Maar vindt het superrrrr knap van je om wat af tevallen...en dat is zeker een nieuwe garderobe waard , superrrrr mooie kleren en laarzen...nog ff volhouden Elly...zullen we zeggen bij de volgende ontmoeting :p
Lieve groetjes Jeanet

All Seasons zei

Wat knap van je om te laten zien op je blog. En wat een mooie vrouw ben je, jij mag er gewoon zijn hoor. Het gaat mij ook om de uitstraling die iemand heeft en mooi zijn zit aan de binnen kant. Maar volgens mij zit jij nu wel lekker in je vel, het straalt van je af.
Mooie kleding heb je jezelf kado gedaan, dat jurkje vind ik erg mooi, helemaal mijn kleur en stijl, prachtig met die stoere grijze laarzen er onder.
Op naar die 5 kilo, ook dat gaat je lukken!
Geniet ervan, Elly
Lieve groet
Patricia

Ellen zei

Elly meis wat een fantastische prestatie heb jij geleverd die 5 kilo gaan zeker nog lukken want als je eenmaal zo goed gaat heb je zoveel kracht in je !! Prachtig vrouwelijke kleding en schitterende laarzen, geniet er enorm van en op naar je streef gewicht !!

Liefs, Ellen

Eveline zei

Goed gedaan meid. Ik kunt nu echt van je nieuwe spullen genieten. En je laarzen zijn prachtig, ik heb steunzolen en kan niet overal in maar ik kan ze wel bewonderen.
Succes nog met je laatste 5 kilo.
Eveline.

Caroline zei

Wat een heerlijke inspirerende post, een buiging voor jou en je doorzettingsvermogen, wat een heerlijk gevoel voor jou ! Je laarzen zijn natuurlijk geweldig, volgens mij zijn alle vrouwen gek op laarzen, ik wel in ieder geval. Groeten Caroline

TureluurBellemietje zei

Gefeliciteerd! echt petje af!
super bewondering voor, 1 kilo is voor mij al ...echt een wonder laat staan 9, de 5 ga je echt wel redden..
succes

Ingrids weblog zei

Geweldig en die laatste 5 gaan je zeker lukken. Ik heb maandag ook de stap gezet na bijna 10 jaar, want wat is alles lekker. Maar nu is het over en ga ik ervoor. Heb nu een goed voorbeeld gezien dus dat geeft weer net even dat extra zetje!
En je laarzen zijn alletwee top!

Groetjes Ingrid.

Claudia zei

Ik zie een geweldig mooie vrouw, fijn dat je die zelf nu ook ziet...

Freekje zei

Elly, weet je dat je een ontzettend hip, vrouwelijk en knap wijf bent! haha
Ziet er goed uit hoor, en leuk om het gezicht achter de blog eens te zien!!
Ik durf nog niet, ben al wel 7 kilo kwijt, maar moet nog zéker 15 :(
Het geeft me wel weer ff inspiratie om door te gaan, thanks.
Enne geniet van je nieuwe look, de mooi elaarzen en vrouwelijke kleren, en natuurlijk alle lieve reacties :)
Groetjes Freekje

San zei

wat knap dat je 9 kilo bent afgevallen!maar je ziet er heel goed uit hoor niks mis mee!

Groetjes san.

Frences zei

Wauw, wat zie je er goed uit en helemaal mijn smaak laarzen en kleding. Ik zit ook nog op punt dat ik me er niet toe kan zetten om er echt wat aan te doen. Hopelijk kan ik die knop ook eens vinden.
Staat je goed zo hoor!! Ik zou die vijf gewoon laten zitten :)

Knap hoor en wat weer een prachtige foto's!!

Groetjes Frences

Marianne@Songbird zei

Oh wat ontzettend goed van je!! Negen kilo eraf, mens dat zijn 36 pakjes boter (zou mijn moeder zeggen)!
En wat leuk dat ik nu eindelijk weet dat je een brunette bent! Dat je een goede smaak had dat wist ik natuurlijk al, maar dat dat niet alleen voor je huis maar ook voor je fashion gevoel gold nog niet. En nu dus wel.
Go, Elly Go! Die laatste kilo's gaan er ook nog af.
Oh en ik weet alles van "ik vind het gewoon lekker", bij mij ook geen nachtelijke vreetpartijen om een of andere emotie weg te eten, maar gewoon niet één maar tien minitaaitaaitjes bij de thee want ze zijn zo lekker.
Dus niet gek dat die spijkerbroeken toch ook echt wat te strak zitten tegenwoordig. Maar ik heb de broekriem ook aangehaald. Dus wie weet ligt er voor mij ook wel een nieuwe outfit, als beloning, in het verschiet. Maar zo ver ben ik nog niet. JIJ WEL!!!

paula_71 zei

You are so grate! :)
I love yours blog.

Paulina from Home my place.

Gepke, www.yourzoap.nl zei

Wat geweldig! Je ziet er ook geweldig uit. Helemaal passend bij je huis :). Een dikke pluim voor jezelf! Lieve groetjes, Gepke

It's me zei

Wowwww...Elly !! je ziet er prachtig uit meis !! goed gedaan hoor.....tja het blijft een strijd de kilootjes.....weet daar alles van........mijn complimenten hoor!! hou vol !!! liefs Ria.....ik vind je laarzen en kleren geweldig !!!...

brocantezussen zei

Geweldig, ik vind het zo kanp, ben zelf ook aan de lijn, maar de laatste week lukt het niet zo. Nu ik je verhaal zo lees, krijg ik weer moed en je hebt me echt geinspireerd. Annebeth

little sweet things zei

Meid wat goed van je, en ik vond je er al goed uit zien hoor!
Maar het is wel lekker als je zelf ook blij bent met je uiterlijk.
Leuke laarzen en kleren trouwens waar komen ze vandaan? Onee ik heb afgelopen zaterdag heel Alkmaar al leeg gekocht ik mag niet meer.
Volgende keer wel een breed lachende Elly op de foto hoor hihi!
Lieve groetjes Sas

Huis, Tuin en Quilt zei

You go girl!!!!!
Wat zie je er RETE-GOED uit zeg, je hebt die nieuwe kleren en laarzen zeker verdiend!!!
Ik vind alles even leuk wat je hebt gekocht!
Je mag terecht trots op jezelf zijn! Zo kan je toch de hele wereld weer aan?!?!

Kus Susan.

Margie zei

Elly, you are beautiful. I love your new boots and clothes. I am so happy you are taking time for yourself. From what I know of you on the blog, you are so good to give time and attention to others, generous and kind and hard working, so it is only right that you are all those things to yourself too. Congratulations and best wishes always, Big hugs, Margie.

Kind An Huys zei

Wauw!!! Wat goed en knap van je!!! YOU DID IT!!!! Die laatste kilo's gaan je vast en zeker ook lukken...
Je hebt super aankopen gedaan vooral die bruine laarzen zijn gaaf....enne... je ziet er geweldig uit, niks om je onzeker over te voelen..en zo leuk om je eens in het "echie" te zien!
Succes met de laatste kilo'tjes.
Lieve groet, Anne.

Nieneke zei

Prachtig!! Jij, je kleding, je lippenstit en laarzen!!

scrappy jen d zei

Lieve Elly,
Ongeloofljk KNAP om als "allester" eventjes 9 kilo te droppen! Echt cool!
Enne....wat een prachtige kleding heb je aangeschaft! Helemaal gaaf!
Zal je fantastisch staan! We zien elkaar binnenkort bij Gepke
De laarzen zijn beeldschoon!
Dag, lieverd,
Jen.

Inge zei

Wat super dat je al zoveel bent afgevallen en wat ken ik dat gevoel! Je hebt er een mooi berichtje aan gewijd en prachtige laarzen en kleren gekocht.

Something White zei

Oh mens, het is net alsof ik mezelf hoor spreken hier!! :)
Ik ging ook nooit graag winkelen en al helemaal geen kleren... Nu ik van maat 46 (ja hoor!) naar maat 38/40 (-17kg) gegaan ben, kan ik de wereld wel omhelzen en mezelf erbij :D
Heb gelijk ook een hele stapel nieuwe kleren gekocht, net als jij. Proficiat en houd goede moed! Je bent een mooie vrouw en grappig genoeg heb ik ook zo´n krullenkopje als jij :)
Beste groetjes, Marjolijn

D@nielle zei

Oh Elly wat superleuk om een foto van je te zien ! Ik vind het heel erg knap van je dat je zoveel al kwijt bent geraakt, ik weet hoe moeilijk het is ben er 6 kwijt en ben met de laatste 2 bezig. Je kleren zijn mooi, daar zal je van genieten !

Ainosofia zei

I like your clothes very much :)

Nice!

Linda zei

Hoi Elly, Je ziet er geweldig uit zeg! Heel knap van je die 9 kilo er af! Het gaat er tenslotte toch om dat je je goed voelt en tevreden bent met je lijf. En dan heb je zeker een mooie nieuwe outfit verdiend hoor! Het ziet er heel mooi uit allemaal, zou het zelf ook zo uitkiezen. En die laarzen! Echt gaaf joh! Heel veel succes nog met de laatste 5 kilootjes! Dat gaat je zeker lukken.
Liefs, Linda.

Talin's Corner zei

You look great and I, too, love your boots. Enjoy all your new clothes.

LiLi M. zei

Wat een prachtige aanwinsten!! Alles!! En helemaal verdiend hoor Elly!! Wat ontzettend goed van je en met de support die je hier er nog bij krijgt gaan die 5 kilo eraf zeker lukken!!! (Al vind ik je nu al prachtig hoor, je doet het voor je zelf!).
Ik heb eventjes alle reacties doorgelezen. Ook ik kan je een hand geven Elly, hier ook geen emo eter, maar een mateloze allessnoeper. Maar ik leed daarbij nog aan een soort van omgekeerd anorexia; ik vond mezelf helemaal niet te dik. Ik kocht altijd nog leuke kleding (al zeg ik het zelf). Maar heb toch besloten het roer om te gooien, vooral voor de gezondheid. Op mijn leeftijd (slik, maar af en toe moet je realistisch zijn) steven je regelrecht op een diabetes 2 af en dus....
ben ik inmiddels 11 kilo afgevallen, maar ik ben er nog niet hoor, ik durf niet te schrijven nog lang niet hihihi.
Dus we doen het eigenlijk allemaal samen, zoals ik hier wel lees! Succes! Gaat je lukken!!!

LiLi M. zei

Hahaha, de wordverifier was 'drama'!
Dat moet ik ff kwijt!

almay`s home zei

Dag lieve Elly,

Wat een ontzettend mooie post om te lezen. Je ziet het aan al die reacties dat iedereen met je mee leeft!! Echt super Elly! Heel veel sterkte met die laatste 5 kilo's. Ik ben de laatste paar weken ook weer meer gaan opletten met wat ik eet. En in ieder geval geen suiker... Want net als jij was ik een alles eter en vooral hele lekkere zoete dingen...
Nogmaals echt top hoor! Je kunt trots zijn op jezelf!!

Groetjes
Alma

brigitte zei

Goed gedaan hoor.
Je bent een mooie vrouw om te zien dus wees maar trots op je zelf.
Mooie aankopen vooral de laarzen. Lekker van genieten. En de laatste 5 ze gaan zeker lukken. En met je nieuwe way of live lukt het je ook om op gewicht te blijven. Ik was ruim 20 kilo afgevallen en dat is 5 jaar geleden. Er zitten er pas 2 weer aan. Het kan dus hoewel het soms lastig is. Ik wil tot een bepaald gewicht en dan ben ik weer een poosje streng voor mij zelf en zijn de kilos er snel weer af.
Groetjes Brigitte

Gwen zei

Super !
Bij mij moeten er ook wat kilootjes af (20 ongeveer)... maar heb de moed niet om te beginnen... maar als ik jou zo zie... het lukt wel... dus misschien moet ik het gewoon doen...
maar ja ... al dat lekker eten... snoep enzo...moeilijk om te weerstaan !

Riet zei

Ohhhh Elly,Het is net of ik dit geschreven heb,ik top met het zelfde,alleen snoep of eet ik niet.
Het komt bij mij alleen door de medicijnen,maar ben heel ongelukkig met me zelf.
Wat heb je schitterende spullen gekocht voor je zelf.
Het geweldig meis.
Fijn dat je zo afgevallen bent.
Als ik jou zit,wat ben je een mooie vrouw.

Dikke knuffel Riet.x

Corinne zei

Hoi Elly,

Wat goed van je zeg! Ik ben zelf een jaar of 2 geleden iets meer dan 10 kg afgevallen. Gelukkig is het er nog steeds af. Maar dat geeft wel een heel goed gevoel he? En wat een leuke kleren heb je gekocht. En je laarzen zijn ook super! Nou, geniet er maar lekker van want je hebt het echt verdient!

Fijne dag!
Groetjes,
Corinne

Nicole zei

Wat leuk je te ontmoeten, Elly! En wat n prestatie van je! Als ik zo de foto's bekijk hoef jij geen 5 kilo meer kwijt, maar dat voel je zelf het best natuurlijk! Ik moet(wil) eigenlijk ook afvallen, maar kan er nog niet de moet voor opbrengen...
Mooie kleren en laarzen heb je gekocht!
Succes verder!
Nicole

Tierlantijn zei

Helemaal goed van jou zeg!! Ooohh ik wil ook zo graag van die kilo's af!

Heel veel succes met die laatste, moeilijke!, 5 kilo's!

Groetjes, Ilona

Anoniem zei

Elly ik vind je megastoer! Ja je kunt echt wel vrouwelijk zijn en evengoed stoer hoor! Maar ik vind het dus mega-mega-megagaaf dat je deze mail hebt gemaakt! Die kiloos er af is natuurlijk geweldig, maar ook dat je die knop hebt weten om te draaien. Je ontzettend gave laarzen waar ik stinkend jaloers op ben en de kleding die zo lief en vrouwelijk is zullen je super staan en je hebt ze echt verdiend!!!! Je ziet er gewoon geweldig uit!!!! Groetjes Annette E.

linda loe zei

Je ziet er super uit en wat goed dat je het zo durft te verworden. Chill hoor zoude nde jongelui hier zeggen. :-) En ik rolde bijna van mijn stoel grijs.... ohhh je valt van je geloof.
Groetjes

Mireille zei

je ziet er hartstikke goed uit!! - heb ik trouwens altijd gevonden!

Rosy Scraps zei

Je ziet er hartstikke goed uit Elly! Gefeliciteerd met je gewichtsverlies!! Geniet van je nieuwe laarzen en kleren, mooooi zeg!

jeanet zei

~......piep...cyberspace is calling Elly come- in Elly...@°°....Its my Smoek calling Elly...
Ik herkende je niet..sorrie..Wat een metamorfose Elly. Ik heb je ontmoet in blogland en vond je berichten en je styling zo mooi en verfijnd. Niet wetende hoe je eruit zou zien. Daarna ontmoete ik je in Zwolle op de handwerkbeurs plotseling,onverwacht. Thuis gekomen dacht ik ja zoals haar blog is is zij ook! Lief en mooi! En nu...WOUW..er is een jas van je afgegaan! Je hebt het gedurfd en je bent er voor gegaan. Ik vind het zoooooo knap en ontroerend! Daar sta je nu Elly je binnenkant past perfect bij je buitenkant! Volgens mij is nu "alles" in evenwicht....zucht..! Ik ben zo blij voor je! Je straalt als een ster! Groetjes Smoek (+knuffel)

Anja zei

Als eerste leuk om je eens te zien.En je hebt inderdaad geweldige goeie kleding keus.Maar dat wisten we al van je huisje.Hoop dat je na die 5kg nog meer van jezelf kunt genieten.Ik denk dat alle vrouwen wel iets hebben van een paar kilo eraf.Nou meid TOPPIE!!!!!
Gr Anja;o)

wilmi zei

Hoi Elly,
wat een mooie openhartige post heb je gemaakt en wat goed dat je zoveel bent afgevallen. Het gevoel is voor een boel vrouwen herkenbaar, zo ook voor mij. Stom he, dat we dan zo lang wachten, terwijl het zo goed voelt...
Je hebt een ontzettend mooie outfit, beetje jaloers ben ik wel, waar haal je die gave laarzen? Succes hoor met de nog volgende kilo's!! Leuk mens ben je!
groetjes, en fijn weekend!

Blue Cottage zei

Hoi hoi,
Goed van je meid!!!! GEFELICITEERD>
Wat een aller schattigst leuke outfits heb je je zelf kado gedaan.
Ennnu die laatste 5 gaan er ook zo af.

Hier wel een emo eter......
maar de knop is ook om ik moet ook nog de laatste 5.... en dan kan ik met 'n gerust hart 50 worden :)
Je ziet er trouwens heeeel anders uit dan verwacht....
grappig dat je altijd een ander beeld van iemand hebt.(eigenlijk veeeel leuker)
Fijn weekend
Groetjes Cobi

Huis, Tuin en Quilt zei

Jeetje Elly, wat een boel positieve reacties heb je gekregen, en verdiend!!!
Je verdiend ook een creatif award en die ga ik je bij deze geven, ook heel verdiend.
Wat moet je doen:
-de creatif award van mijn blog kopiëren en op de jouwe zetten boven je post
-mijn blog linken terwijl je me bedankt voor de award (heb ik niet zelf verzonnen maar vind m wel heel leuk)
en dan 7 dingen vertellen over jezelf die andere bloggers graag zouden willen weten over jou -vervolgens nomineer jezelf ook 7 bloggers voor de award

Succes ermee, Susan

Inge Kolstee zei

Wat leuk om eens een foto van je te zien. Proficiat met zoveel kilo's eraf zeg. Super. En wat een geweldig leuke kleren heb je gekocht en die laarzen zijn ook prachtig. Sterkte met de 5 kilo maar op de 9 die je al kwijt bent mag je harstikke trots zijn.

Groetjes, inge

Maureen zei

Wat knap Elly dat je dit durft en wat knap dat je al 9 kilo kwijt bent.
Je ziet er goed uit!
Zelf ben ik sinds een aantal weken suikerloos en ben nu 5,5 kg kwijt.
Vond het al heel wat.....maar 9!!!
Tja 8 zwangerschappen eisen zijn tol en ben wel een emotie-eter denk.....
Moeilijke periode met oudste dochter deed, dat het me allemaal niet meer zo uitmaakte.....
Maar heb nu de drang om ervoor te gaan weer terug....
Wil ook naar de 9...op zijn minst ;o))
Elly, ik lees het door alles heen, die 5 van jou, gaan ook goed komen!!!

X

Ster zei

Hi Elly,
Allereerst wil ik je feliciteren met het feit dat jij jezelf (eindelijk) durft te accepteren én natuurlijk vanwege de kilo's die eraf zijn!!!Héél erg leuk om eens te zien wie er nu achter deze blog schuilt en wat heb je on tzettend leuke aankopen gedaan,want ook ik ben gek op laarzen LOL .
Wens je nog een goed weekend toe en sterkte met de laatste 5 kilo.
Lieve groet,Ster

marjolijn en annemarie zei

Hoi, Ik ben vandaag voor het eerst op je blog en ik heb genoten.
Leuk dat je zo openhartig bent en heel erg knap dat je dit durft.
Supergoed zeg dat er al 9 kilo af is en ik weet zeker dat die volgende 5 ook gaan lukken.
Prachtige laarzen heb je gekocht.
Ik kom zeker vaker even bij je gluren.

Liefs Marjolijn

vosges paris zei

Een hele prestatie maar nog belangrijker dat je op weg bent jezelf weer te vinden, je zult zien dat je daar het gelukkigst van wordt ;) Je staat erg lief op de laatste foto... ik moest er om glimlachen toen ik je tevreden koppie zag

x dees

leonieke zei

hai elly,
superknap die 9 kilo!!
maaruh,..ik ben instant verliefd op jouw grijze laarzen!!!!!! mag ik vragen waar je die vandaan hebt?
groetjes leonieke (ldeh, picasa)

ABACAXI and HORTELÂ zei

Elly! Wat ontzetten leuk om je eindelijk te zien!! En wat een bewondering heb ik voor je... 9 kilo! Toe maar! (en stiekem ben ik ook een beetje jaloers...).
Je hebt ontzettende leuke spulletjes gevonden zeg, die zullen je fantastisch staan!

Ik wens je een heerlijke zondag en hoop je snel weer te 'zien'!

Bisous vanuit Versailles, Chantal

G-style zei

Wauw , wat knap van je , ben zelf ook al eeuwig bezig om er 5 kilo af te krijgen en ja ook ik ben gek op eten en dan alles .......vind gewoon alles lekker .
Maar even weer terug naar jou , je ziet er super uit en wat heerlijk dat je nu weer graag gaat winkelen , wat een lekker gevoel is dat ........
Ga zo door , dan gaan die laatste kilootjes ook nog wel eraf.
Succes in elk geval ! Groetjes Gea

het lieveheersbeestje zei

Hoi Elly,
Wat raar kan een mens tegen zichzelf aankijken he? Iedereen hier ziet gewoon een heel leuke vrouw! Fijn dat je bent afgevallen, dat is natuurlijk gezond. Ik ben zelf 15 kilo afgevallen, maar er zitten er alweer drie aan...snik. Maar misschien motiveer jij mij wel voor de laatste zeven kilo's? Ik heb dokter Frank dieet gebruikt, maar op een gegeven moment viel ik niets meer af en begon ik zo langzamerhand weer te 'snaaien'. Inderdaad, alles is lekker!
Je laarzen zijn heel erg mooi en je kleding is ook echt mijn smaak, grappig he?!
En jij hebt ook nog hetzelfde breiboekje als ik...zoveel overeenkomsten altijd.
Ik zal niet meer veel bloggen en reargeren voorlopig want we gaan in de verbouwing, maar ik hoop nog wel van allerlei blogs te kunnen genieten door het meelezen.
Groetjes mama lieveheersbeestje.

dutch sisters zei

Hoi Elly, wat zie je er fantastisch uit! Geliciteerd met je gewichtsverlies, wat goed van je en zo fijn dat je je er nu veel beter in je vel zit.

Margriet zei

Elly, geweldig dat je al zo bent afgevallen, daar mag je zeker trots op zijn hoor! Ik vind je kleren en laarzen ook super trouwens, geniet maar lekker van je nieuwe spulletjes en je nieuwe figuur natuurlijk!

Inge zei

Lieve Elly,

wat ontzettend dapper en stoer dat je de stap hebt genomen. Het zal lang niet makkelijk zijn als je een lekkerbekje bent, zeker nu met de komende maanden in het vooruitzicht;-)#spreektuitervaring. Dank je wel voor de foto's van jezelf ik vind het super om nu het gezicht achter de leuke blogposts te zien!

Hou vol en af enne... toe zondigen mag hoor;-)

Hugs, Inge xx

The French Bear zei

Beautiful!!! You look amazing! I love the new clothes!!!
Hugs,
Margaret B

Pierelantijntjes zei

Hoi Elly,
Zit ik zomaar een beetje te koekeloeren hier in blogland, zie ik dat ik bijna een post van je gemist heb....en dan nog wel deze persoonlijke en geweldig mooie post! Wat goed van je dat je al zover gekomen bent. Ik moest nu door 83 reacties! heen scrollen om te kunnen reageren. Dat zegt toch wel heel veel. Je kleren en laarzen zijn prachtig, en jijzelf ook Elly! Wat heerlijk om weer te kunnen genieten van winkelen voor jezelf.
Heel veel succes met de laatste loodjes.
Liefs Ester

"Een sneller kloppend hart ♥" zei

Heel erg knap gedaan, afvallen is gewoon hartstikke moeilijk en JIJ doet dit, succes met de laatste 5, dat gaat je lukken!

Leuk om je eens op de foto te zien, had echt werkelijk geen idee hoe jij eruit zag, dacht eigenlijk blond of rood haar gek he? :)

Veel groetjes!!

Marieke Reintjes zei

Hoi...
Je ziet er geweldig uit zoals ik je op de foto`s zie, herken maar al te goed je gevoelens.Heerlijk al die reacties, allemaal mensen die met je mee leven..
Succes met de laatste 5..
Ben zelf nog maar net aan het bloggen, ben al wel je volger..
Groetjes Marieke

Lis zei

You look amazing and I think you're very brave to tell about your fear. I admire that!
I wish you Good Luck with the last 5 ones:)

XO
Lis

Kitty M zei

Aww Elly it is soooo lovely to see you!! You look gorgeous and I LOVE your outfit, not to mention your TWO new pairs of boots! I can never stop at one pair either! Hope you have had a wonderful October - my blogging has been a little absent of late but I always enjoy catching up with your news :-) xxx

marga zei

Enorm? Ik kan me jou helemaal niet herinneren als enorm. Vind je een hele mooie meid hoor! Maar wel knap dat het je gelukt is om 9 kilo af te vallen.........als jij je er maar goed bij voelt want daar gaat het tenslotte om niet dan.

Michelle zei

dag topper!!!

eindelijk de Elly van mijn favo blog! nu weet ik wie er achter schuilt! En twijfelen hoef je echt niet te doen, je ziet er geweldig uit!
ikzelf weet er alles van met afvallen en lekker eten etc. ben er ook zo eentje.
wees maar trots op jezelf!
Liefs je grootste fan Michelle