zondag 10 februari 2008

"This is..... sunday lunch" and my book of inspiration

This is my sunday lunch:
Een bekertje optimel en 2 kadetjes met mager brood beleg. Ja dames ik heb gisteravond, voordat we op een verjaardagsvisite gingen besloten om nu maar eens wat aan die overtollige kilo's te doen. Steeds meer broeken gaan niet meer dicht! En ik dacht, als ik het gebak en allerhande hapjes op een verjaardag kan weerstaan, dan ben ik er klaar voor. Yep, I'm readdy!
A mug of optimel (sort of non-fat milkdrink) and 2 bread rolls dressed with low-fat meats. Yes ladies, I decided yesterday evening, before we went to a birthdayparty, I want to loose my extra weight. I can't button up some of my pants any more! And I tought, if I can stand all the yummie stuff on a birthdayparty I'm readdy for it. And yep, I am!

Naar aanleiding van een vorige post over m'n book of inspiration, kreeg ik een paar keer de vraag hoe dat er nou uitzag. Nou zo dus:
According to a previous post about my book of inspiration there were some questions how it looks. Well like this:


Alles wat me aanspreekt en inspireert in m'n woonbladen scheur ik uit en plak ik in. Het is een heerlijk naslagwerk geworden, zonder hinderlijke reclames en met alleen de dingen die ík leuk vind!
All the pictures that appeal to me and inspire me, I tear out of the magazines and stick in. It has become a wonderful reference-book, without awkward advertisements and with only the things I like in it! En het was goed genoeg om gepubliceerd te worden in het Scrapbook-magazine!
And it was good enough to be published in the dutch Scrapbook-magazine!

Have a nice sunday, hugs Elly29 opmerkingen:

Maureen zei

Ik vind je inspiratieboek in één woord "GEWELDIG"!!!

Tante Tee zei

Hier ook een die worstelt met overvloedige kilo's, heb 1 weekje weer gewoon gegeten (en gesnoept) omdat ik niet zo lekker in m'n vel zat, maar nu het zonnetje weer heerlijk schijnt en ik me beter voel, gan we morgen weer fris en fruitig opnieuw beginnen!

Vind je inspiratieboek zo ontzettend mooi!!! Wil ik ook wel maken! Ik vind het alleen altijd zo zonde om in de bladen te scheuren....

Jeanet zei

Wooowww wat een prachtig inspiratie boek , ook weer om inspiratie op te doen hihihi!!
En de kilo's daar worstel ik gelukkig niet mee sorry Elly !

Anoniem zei

ik dacht al dat ik die gezien had in het scrapbookmagazine, hij is geweldig!!!

Lesli zei

What a beautiful book!!! I think I am getting a few ideas!!!

Regina zei

What a loveley book!!!! Full of inspirationen,very great.
Regina

LiLi M. zei

Wat is jouw inspiratie boek mooi!! En ook weer zo consequent. Dat van mij is toch weer dat van de 'allesvreter' en ik moet er ook tussendoor schrijven, ik plak de foto's schots en scheef, mmmm dat van mij zou het scrapbookmagazine dan ook wel nooit halen!! Maar ik geniet van een blik in de jouwe!
Nog een fijne zondagavond!

Janny zei

geweldiggggg vind ik je inspiratieboek!!
en jaaa ik moet ook nodig wat kilo's kwijt, vanaf morgen wil ik beginnen (hoop dat het gaat lukken)

het lieveheersbeestje zei

Komt dat nu van die Ikea spiegel...
Ik ga morgen ook weer serieus aan de gang met niet snoepen en snaaien hoor! Samen staan we sterk nietwaar. Ik ben een paar weken geleden gestopt met het eten van vlees omdat ik een vreemde huidziekte heb rondom mijn mond en ogen. Niemand kan mij vertellen waar het nu precies van komt, maar ik ben wel overal en nergens alergisch voor. Dus, tesst 1-2-3, eens een poos geen vlees proberen. Tot nu toe geen enkel effect overigens! Je inspiratie boek is echt geweldig!!!!!! Dat ga ik ook eens maken, eerst alle knip- en scheursels bij elkaar zoeken en dan ...
Fijne week en groetjes van mama lieveheersbeestje.

M. zei

Dat boekje van jou is al een heel kunstwerkje geworden! Ik scheur eigenlijk nooit plaatjes uit mijn bladen, maar noteer interessante dingen wel in een boekje. Het is me ook dierbaar geworden. Groetjes, Marjolijn

My Paper World zei

I LOVE your inspiration book! That's such a great idea!

Lori zei

LOVE your inspiration book!!! i would love to do that but i just cannot bring myself to cut up my magazines!!!

Merel zei

Wat een geweldig boek! Misschien ga ik ook wel zo'n boek maken, gewoon om af en toe eens lekker in te snuffelen, of leuke adresjes in te vermelden zodat je ze niet vergeet. Al weet ik wel dat mijn boek niet zo mooi gaat worden als die van jou!

Yvonne zei

WOW wat een gaaf inspiratieboek zeg, ga maar eens snel opzoek naar het scrapbookmagazine om hem eens goed te bekijken!! Maar dat ie goed genoeg is om in het blad te komen dat kan ik zo wel zien echt SUPER!!!

Jenny zei

Good luck with losing some weight. Your book looks great-what a wonderful idea

Dees zei

goed zeg!!!you go girl!!!!
(Ik ben ook altijd op dieet)xoxo

Anja zei

Nou nou, Elly... aan de lijn? Zullen we je aanmoedigen? Als je nou laat weten hoeveel eraf is gaan wij allemaal "online" juichen in de reacties, hahaha.

Ik vind je inspiratieboek prachtig, maar ik heb hetzelfde als tante tee: ik vind het zo zonde om in tijdschriften te scheuren. En dan heb je weer ene plaatje waarbij op de achterkant ook wat moois staat... wat doe je dan?? :D Vandaar dat ik inmiddels 15 (!!!) tijdschriftenhouders heb staan, vol met woon- en tuintijdschriften. En sommige liggen er dan ook nog naast :)

Was er niet iets met 'iedere gek zijn gebrek' :D

MariecusBruyn zei

In één woord, neen, ik moet er twee gebruiken, want in één woord krijg ik het niet gezegd: Ongelooflijk mooi!
In mijn puberjaren hield ik me ook bezig met scrapbooks, maar nu ik jouw meesterwerk heb aanschouwd, krijg ik er weer zin in!

Tiets zei

alles in het SBM is geweldig van jou Elly ziet er top uit!!

zabielle zei

J'adore ce carnet superbe, félicitation
Bonne soirée
Isabelle

Alice zei

First visit for me on your blog. And it was a nice one.

I'll visit you more often.

Groeten Alice

MooZ KaartenFabriekje zei

Wat een ontzettend leuk en goed idee, dat Inspiratieboek!
Ik heb ook zoveel tijdschriften liggen, waarvan de helft leuk is wat erin staat en de andere helft niet.

Succes met lijnen! Heb je al eens geprobeerd Low Carb of koolhydraatarm te gaan eten?! Dat werkt echt SUPER! De kilo's vliegen er dan af!

groetjes, Monique

- zei

Wow, echt een fantastisch naslagwerk, erg mooi, ik denk al alng om zoiets bij te houden, amar dit is echt een staaltje van knap werk.

M@risk@ zei

Het is al door iedereen gezegd, maar je inspiratie boek is echt helemaal super de super.

Je@net zei

Je inspiratieboek is super Elly en succes met het afvallen!!

Barbara zei

gaaaf!!! Ik herkende je naam inderdaad meteen :D Ik vind het een heel mooi boekje geworden. Enne..... succes met die extra kilo's kwijt raken! Gaat je vast lukken hoor :D toi toi toi

vicki zei

This is a beautiful and inspiring blog! I'm linking here from a comment you left on mine. Thank you for stopping by, I'm returning the visit. Thanks for sharing such lovely things! xox

Heleen zei

nou zeg dat is niet zomaar een book of inspiration... dat is een geweldige inspiratiebron! thanks for sharing!

Frumpies world zei

WOWIE I truly love your inspiration book, what a great idea...can't wait to get my hands on a copy of SBM, still regret cancelling my subscription...
I decided to go on a diet too...have to loose at least 20 kg...hope I can hold on...xxxWendy.