vrijdag 1 februari 2008

Frustrations

Yep, frustraties! En waarom? Omdat ik met zoveel dingen tegelijk bezig ben, er nog niets af is, en datgene dat wel af is kan ik nog niet laten zien! Grrrr...!!!
Yep, frustrations! And why? Because I'm busy with so many things at the same time, there's nothing finished and the only thing that is ready, I can't show you! Grrr...!!!
Ik ben begonnen met de eerste beestjes uit m'n Amigurumi-boekje, dit konijntje lijkt nu wel rechtstreeks van Mars te komen!
I started to make the first little animals from my Amigurumi-boekje, this rabbit looks like an alien straight from Mars right now!

En deze beertjes uit hetzelfde boekje zijn ook nog niet af, volgens mij zijn de oogjes toch wat te groot, dus die moeten ook weer in de revisie!

And these little bears from the same book aren't finished either, I think their eyes are a little bit to big!

Dit is m'n laatste projekt:

This is my latest projekt:


Kitsch, maar lief!

Kitsch but sweet!

Een beetje nostalgie....

A little bit of nostalgia

Maar ook dit kastje is nog lang niet af, van de 5 popjes heb ik er slechts eentje opnieuw aangekleed!
And this cabinet isn't finished either, I only dressed one doll, still 4 left!

En dit is dan het enige dat af is en dat kan ik niet laten zien! Hoe bedoel je frustrerend! Ik doe bij Picasa mee met een Valentijnsswap, dus wat het resultaat geworden is kan ik pas na de 14e laten zien.

And this the only finished project, but I can't show you, because it's for a Valentines-swap. I will show you the things I made after 14 februari!

Maar goed, ik wil niet dat jullie nu allemaal gefrustreerd achterblijven, daarom toch nog iets dat én af is én dat ik jullie kan laten zien:

But hey, I don't wanna leave you all frustrated, so I show you something that's ánd finished ánd I'm allowed to show:
Elsie-challenge #6: use clustered ribbons / in combinatie met de opdracht van de col (croppen-on-line) op de dutchfreestylegroep: gebruik de kleuren blauw en bruin

Elsie-challenge #6: use clustered ribbons / in combination with the assignment on the dutchfreestylegroup: use the colors blue and brown

Weer foto's uit de oude doos van m'n kindertijd. Ik heb papier van Elsie en MM gebruikt, bloemen geknipt uit een vel van Scenic Route, vilt van Fancy Pants, sneeuwsterretjes van Zeeman die ik wat nonchelant crème geverfd heb. De letters zijn allemaal restjes geverfd in bijpassende kleuren

Again pictures from my childhood. I used patterned papers from Elsie and MM, cut flowers out of a Scenic Route paper, felt from Fancy Pants, snowflakes from Zeeman (a low-budget store here in the Netherlands) I painted crème in a nonchalant way. The characters are all leftovers I painted in matching colors.

Well girls, this is it for today! I wish you nice and creative weekend! I'm gonna finish something!
Hugs Elly

27 opmerkingen:

linda loe zei

Oh die beertjes en "marsmannetjes"zien er geweldig uit. Zou zo zin krijgen om ook weer eens watte maken. En je Lo ziet er geweldig uit bij daglicht

Jeanet zei

Ik vind wat nog niet af is er toch al prachtig uitzien Elly , het is zo herkenbaar met veel dingen tegelijk bezig zijn , dat je wel eens gek wordt van jezelf ,maar uiteindelijk komt het toch goed hoor , succes !!

Lori zei

Elly, the shadowbox/dollhouse you are making looks so very sweet!!! and i love those little bears and the bunny you are working on :)

Frumpies world zei

Ooo, ik vind het zo leuk om jouw blog te lezen....zulke leuke dingen en wat niet af is? Gewoon laten liggen, komt vanzelf goed...
Vind het kastje met je opnieuw aangekleedde popje erg leuk en je winterlo met kinderfoto's geweldig...leuk he, die oude foto's scrappen!! Kom gauw weer kijken bij je, fijn weekend, xxxWendy.

Mevrouw Bijennest zei

ah ja, herkenbaar. Soms blijven dingen ook even liggen hier. Mn laatste popje is ook nog af. Ik had het gezichtje gemaakt, maar ben er niet tevreden over.

Toen heb ik mn kop in het zand gestoken en ben aan wat anders begonnen, een schilderij!
(goede therapie)

dat kastje (poppenhuisje?) wordt wel heel schattig!

Tis een feestje jouw logs te lezen!

LiLi M. zei

Grappig dat ik het zomaar goed geraden had dat je met die prachtige spulletjes een swappie gemaakt had! Ach het komt allemaal vast weer goed! Ik moet dit weekend ook nog weg, had vandaag bezoek en moet hoog nodig weer eens wat aan de blog doen :-(
Nee dan is het toch echt beter om met 6 dingen tegelijk bezig te zijn, succes! Fijn weekend!

Mazina zei

Hij is echt superdesuup, Elly, die Snow princess!

groeten, Mazina

Marjolein zei

Ik vind alles geweldig en die beertjes zijn nog niet eens zo slecht hoor!!

Je LO..... ziet er nu beter uit dan gisteen, ik vind de kleuren prachtig! En de manier waarop je de linten/kant bij elkaar hebt gedaan, super!!!

sandra_w zei

Hihihi heel herkenbaar hoor met zoveel dingen tegelijk bezig, heb ik nl ook last van, maar het komt altijd weer goed...Wat een schitterende lo heb je weer gemaakt, helemaal top!

Janny zei

oooooooooooooooh wat heb je een gave Lo gemaakt Elly, zo leuk met die uitgeknipte bloemen en kant!
en waar je mee bezig bent beloofd ook weer wat te worden!
hihih wel herkenbaar hoor met alles tegelijk bezig zijn en niks af hebben, heb ik ook vaak, ik heb nog een aantal kaarten liggen waarvan ik alleen de stempel nog moet inkleuren:W

Anja zei

Ow ja, Elly, ik weet er alles van :)
Maar zoals Jeanet zegt: ook al is het nog niet af, dit ziet er al heel leuk uit!

Rustig aan hé. T komt vanzelf wel 'af' :)

D@nielle zei

ik maak tegenwoordig bijna niks .... maar dat komt wel weer en dan ben ik net als jij. Begin overal tegelijk aan ;) Prachtige dingen ben je mee bezig !

Heleen zei

Wat heb je toch weer een heerlijke post gemaakt! Leuke inspirerende foto's, en wat maakt het uit dat het allemaal nog niet af is! Al die verschillende dingen doen is juist fantastisch!

Merel zei

Oh ik vind die viltjes echt dotjes hoor!
En weer erg mooie foto's gemaakt, kan daar echt helemaal van wegsmelten!

Groetjes en fijn weekend

het lieveheersbeestje zei

Heel herkenbaar hoor Elly, dat steeds maar weer iets nieuws willen maken, maar te weinig tijd hebben... Ik las laatst ergens over UFO's (Unfinished Projects)..blijkt dat heel veel creatievelingen die hebben. Maar die vilten beertjes zijn heel lief, al zou ik ook wat kleinere oogjes er op zetten. Je scrap ziet er ook weer heel mooi en professioneel uit!

Fijn weekeind, mama lieveheersbeestje

Birgit zei

Oohh, dit is nu al allemaal mooi!! Ben benieuwd naar het eindresultaat! super leuke LO ook!

Vicki C zei

Oh for serious CUTE-NESS!!!! DARLING!

Manon Keir zei

Love it all Ellie. Gorgeous LO. I do like the big eyes on the bear, it's so cute! Hey, enjoy the process!!

Marlies zei

Awww die beestjes die je maakt uit dat boekje zijn gaaf zeg, Elly!

Eh... er is iets af en je mag het niet tonen... ik bespeur een TOOT? Wanneer mag je het wel laten zien? :D

Marlies

M. zei

Wij gefrustreerd achterblijven?? Welnee!! Bij jou valt er altijd wel wat te zien en te beleven! :) Leuke poppetjes en dingetjes heb je weer gemaakt. Ik zou 4 paar handen en 48 uren per dag nodig hebben om dat allemaal te kunnen realiseren.

M@risk@ zei

Geweldig al die leuke kleine freubels en zoals het er nu uitziet is het al heel mooi dus als het allemaal klaar zal het meer dan de moeite waard zijn. Je layout is helemaal super. Prachtige kleuren en de sneeuwsterren heb ik ook net in de opruiming gekocht. Dacht dat deze vanzelf wel van pas gaan komen.

margriet zei

Nou, dat beloofd nog wat. Ik ben heeeeel benieuwd naar het eindresultaat! Ik vind de layout in ieder geval al prachtig geworden. Hele mooie kleurencombi! Fijn weekend.

Dees zei

Ohhh Elly die beestjes!!!!wat lief allemaal!!!ja de hele post is echt lief,en ja heeeel herkenbaar ook dat het allemaal zo leuk is om te doen en dat je het ook allemaal graag af wilt hebben.Ik heb nu ook het gevoel dat ik met 100 dingen bezig ben maar mijn winkeltje is al heel lang leeg.Nou ja komt wel zeg ik dan tegen mezelf.liefs Dees

Ingen zei

Ohhhh Elly wat doe je me weer aan met die beertjes en die konijntjes. Wil ik ook! Echt helemaal fantastisch :D

Mireille zei

super je knuffeltjes.. meis ik wou dat ik wat van jou creativiteit had!
Ongelooflijk!

JANN-WILL zei

Oh... en het wordt allemaal zoooo leuk!!!!!!

zabielle zei

Bonjour !
Je ne sais pas si tu parles français. je decouvre ton blog aujourd'hui et j'aime beaucoup son ambiance tendre et gaie.
Je suis une adepte de déco et de scrap aussi et suis ravie de découvrir ton univers
Pour voir mon scrap : zabiellescrap.over-blog.com
A bientôt
Isabelle