zondag 24 januari 2010

Some color to brighten up your white winterdays


Ik kreeg wat verontruste berichtjes vorige keer, omdat jullie bang waren dat ik m'n passie voor kleur verloren zou hebben. Ha meiden, jullie kennen me toch ondertussen?!? Ik zal jullie eens wat kleur laten zien, dûh!

I got some worrisome messages last time, because you thought I'd lost my passion for color. Ha, girls, don't you still know me?!? I'll show you some color, dûh!

Wat denken jullie van deze geweldige, fantastische turquoise stoel? Kleurig hè! Ik vond 'em vorige week bij de kringloop voor slechts 5 euro! Hij zal fantastisch staan in m'n toekomstige ateliertje!
What do you think of this wonderful, gorgeous turquois chair? Colorful hey! I found it last week at the thriftshop for just 5 euro! It'll be great for my future studio!


Voor mijn wat...???Yep, jullie lezen het goed, voor mijn toekomstige atelier! Woehaa!!!! We hebben het plan opgevat om dit jaar een tuinhuis te plaatsen in onze achtertuin. Ik kan niet wachten zoals jullie je wel kunnen voorstellen! Ik heb in de loop der jaren al heel wat spulletjes verzameld die een mooi plekje kunnen krijgen in mijn toekomstige paradijsje! Ik denk dat dit kleine manneke me wel gezelschap wil houden tijdens m'n knutseluurtjes!

For my what...??? Yep, you read it well, my future studio! Woehaa!!!! We've planned to place a garden house this year in our back yard. I can't wait as you can imagine! I've collected lots and lots of stuff over the years and I hope to give it a proper place in my heaven-to-be! I think this little fellow will keep me compagny during my crafty times!Ik vond ook nog dit kleine retro potje. Hmmm eerst dacht ik het aan m'n dochtertje te geven om top chef mee te spelen, maar ik denk dat ik van gedachten ben veranderd. Ik vind het zelf te leuk! Handig om wat spulletjes in op te bergen en het zal zo leuk staan in m'n toekomstige paradijsje!
I found this cute little vintage pot too. Hmmm first I thought to give it to my little girl to play top chef with, but I think I've changed my mind. I like it too much myself! Handy to put some goodies in and it will look so cute in my heaven-to-be!Deze week kreeg ik deze boeken binnen (dank je Ilona!) boordevol inspiratie voor deze vrouw die zóóó wanhopig graag wil creëeren!
This week these books arrived (thank you Ilona!) with lots of inspiration for this woman who wants to creat sóóó badly!


En ik vertelde jullie over m'n rose lente-huis. Goed, dit is dus de aanstichter van mijn verlangen naar rose en lente en lieve kleurtjes en kleine konijntjes en grappige kippetjes!
And I told you about my pink spring-house. Okay this is the founder of my desire for pink and spring and sweet colors and little rabbits and funny chickens!


Dit is toch té schattig!
Way too cute!

Moet ik nog meer zeggen?
Misschien alleen dit nog: ik heb dit boek besteld bij Your Zoap.

Do I have to say more?
Maybe only this: I ordered this lovely book at Your Zoap.


Nou meiden, genoeg kleur voor vandaag, ik ga weer een beetje breien!
Heb een gezellige en creatieve week!
Well girls, enough color for today, I'm gonna knit a little!
Have a nice and crafty week!
Hugs,

52 opmerkingen:

Corina zei

Prachtig kleurrijk en weer heel wat moois te zien.
gefeliciteerd nmet je toekomstige atelier, het lijkt mij ook heerlijk, een plekje voor jezelf om lekker te knutselen!
Groetjes Corina

Mayflower zei

Hoi lieve Elly, dat vind ik nou zo bijzonder leuk aan jou en je blog, je vorige post zo vol van wit en ingetogen naturellen en nu spatten de kleuren van mijn scherm hihi. Wat een vondst die stoel en dan die prijs dat is toch lachen. Je boeken, vooral het Tildaboek lijken mij prachtig, de kleine impressie ziet er veelbelovend uit. Ohhhh wat wilde ik toch zo dat ik wat creatiever was met naald en draad, die haasjes....die wil toch iedereen, ik zie ze met Pasen mijn huis al sieren, prachtig.
Veel breiplezier en tot de volgende keer.
Lieve groet, Mea

Kari zei

Hey leuk ,dat boek where woman create,is mijn grote favo boek.
Vandaar ook mijn naam aha.

En inderdaad een plekje voor jezelf is echt heerlijk.
groetjes Karin

Heidy zei

Wat ee prachtige kleuren. Die rode botervloot herken ik van vroeger, die stond bij ons op de tafel.

Grappig dat je af en toe dingen voorbij ziet komen van vroeger (± 30 jaar geleden) maarja bewaren kunnen we niet alles natuurlijk!

Groetjes en een fijne week, Heidy

Marianne@Songbird zei

Een ateliertje! Een studiotje! Wat een geweldig vooruitzicht en wat zal je je zitten te verkneukelen bij het vooruitzicht. Ik heb dat boek ook en je doet er vast heel veel inspiratie voor je knutselruimte in op.
Veel breiplezier!

scrappy jen d zei

Lieve Elly,
Meis...wat een heerlijk turkoise kleurtje!
Ik vind alles supermooi wat je aansleept in dat huisje van jullie! Mij hoor je niet mopperen, hoor!
Ik ben van mening, dat je een geweldige STYLISTE bent!
Ik wou, dat je eens kon zien/merken Hoe ONGFELOOFLIJK IK GENIET VAN JOUW BLOG! Ben altijd zooooo BLIJ met alle mooie dingen, die je maakt en die je koopt bij de kringloop!
Ben een echte FAN van je!
Heel veel liefs, Jen.

Marjolein zei

Elly meid, je was net te vroeg met je blogrondje, heb net een nw. post gedaan met 2 werkjes LOL

Maar eeeeeh dat stoeltje.......yum..... zalige kleur, en dat kabourtjes is natuurlijk supercute!!
En je krijgt een eigen paradijsje? Meid, zalig, houdt je ons wel op de hoogte van de ontwikkelingen??

Tureluur-Bellemietje zei

Leuk kleurtjes...altijd als ik bij jou kom kijken vrolijkt dat mijn hele beeldscherm..
Ik zit ook nog steeds te twijfelen over where woman create..is het een leuk boek?

Kim zei

HIhi gelukkig maar. Ik begon me ook al zorgen te maken dat je al die gezellige kleuren had ingewisseld voor wit. Nu ben ik zelf gek op wit hoor, maar een beetje kleur erbij mag wel.
Groetjes van Kim

Gepke, www.yourzoap.nl zei

Gefeliciteerd met de plannen voor een eigen atelier. Wat heerlijk voor je! Veel succes met de voorbereidingen. Bedankt voor het plaatsen van mijn linkje bij het Tilda boek. Lieve groetjes, Gepke

Je@net zei

Wat een gaaf idee, een tuin atelier! Dat wordt genieten, Elly!

rosabeer zei

Gelukkig daar is weer de Elly-kleur. Echt ik vond je vorige post heel mooi maar hier zie ik weer kleur en dat vrolijkt weer op.
Heerlijk een eigen atelier/studio. Het is zo fijn om al die spulletjes om je heen te hebben en het te kunnen laten liggen en niet steeds op te hoeven ruimen omdat een eettafel nu eenmaal is om aan te eten.
En jou een beetje kennende zal het wel een plaatje worden. Dus ook ik wacht geduldig af. Het Tilda boek heb ik ook maar nog steeds niet uitgemaakt, maar misschien kun jij me motiveren om eindelijk ook eens te beginnnen.
groetjes en een fijne week,Marj

jeanette zei

Ik vind kleur ook echt bij je passen, vooral wat rood dat hoort gewoon bij je. Wat gaaf joh, je eigen ateliertje....ohh..wat wordt dat leuk! en je kabouter...wat een droepie..

lieve groet, Jeanette

Hi! My name is erica. Would you be my friend? zei

I love that chair! The color is perfect! And the little pot too.

Congrats and good luck with creating your own crafty heaven! :)

Carla zei

Hoi Elly,

Ja het was een erg leuke beurs...veel leuker dan in Utrecht waar ik twee dagen stond.
Volgende keer toch maar eens wat meer in de rondte lopen daar, er is zoveel te zien...super!!
Leuk dat winkeltje van Your Zoap hoor, ben er laatst nog met mijn vriendin geweest...leuk vrouwtje ook de eigenaresse....die kwam vroeger bij mij in de winkel en ik nu bij haar.
Heb gisteravond ook nog even met vriendin Loes hier op jouw log gesnuffeld...die is helemaal gek van jouw huis.
Ook nog even wat linkjes bezocht....zó leuk om al die ideeën op te doen....nu nog even tijd en plek zoeken hahaha.

Nou meis...tot de volgende keer...gr. Carla.

LiLi M. zei

Natuurlijk verheugen wij ons ook op jouw atelier! Wat zal dat een plaatje gaan worden! Ik vond jouw winterhuis prachtig, maar weer wat kleur vind ik ook niet verkeerd. Ik denk dat ik gewoon niet kan kiezen en dus zul je af moeten wisselen of in de ene ruimte zus en in de andere ruimte zo moeten doen. Voor kabouters en paddestoelen heb ik ook een zwak. Of misschien wel voor van die vintage piepfiguren. Vorig jaar stuurde ik aan de winnares van een give away op mijn blog een cowboy en een vintage cowboy puzzel, haar blog heet cowboys en custard. Zij is een beetje ingedut wat bloggen betreft en ik moet het plaatje nog op mijn blog zetten. De Tilda boeken vind ik ook leuk, alleen de styling al! Kortom het was weer genieten hier. Ik wens je een fijne week! O ja, ik heb dat zilver echt allemaal van mijn ouders geërfd, anders zou ik ook vlot klaar zijn met mijn zilver posten! Ik ben meer een koopjes/kringloop type! Doei!

wilmi zei

Hee Elly,
Leuke post, leuke kleurtjes en leuk vooruitzicht; een eigen atelier!!
Maar wees gewaarschuwd...
eenmaal ingericht en aan de freubel, en je komt er niet meer weg :-)
groetjes

het lieveheersbeestje zei

Hoi Elly, Wat leuk,je eigen plekje!! Dat huiskaboutertje zal je zeker helpen in je creative avontuur... En wat een leuke boeken, daar kun je deze witte winterdagen zeker mee doorkomen. Overigens, wat ben je aan het breien?? De breitas ziet er heel mooi uit! Ik vroeg je vorige keer hoe je die eucaliptus kransen precies hebt gemaakt, kun je mij dat nog even vertellen? Ik heb al kransjes van oasis en piepschuim gevonden, maar misschien heb jij strokransjes gebruikt??
Groetjes mama lieveheersbeestje.

Anoniem zei

Wat een leuke spullen, echt leuke vondsten. Een eigen atelier, wat ontzettend goed zeg, dat zou ik ook wel willen ; )
Tilda is echt te gek. Ik heb een paasboek van haar, heel erg mooi !!
Een hele fijne dag !!

Ingrid. zei

Nou ; 't is een heerlijk kleurrijk blog geworden ;-)
Groetjes van Ingrid.

Miss Marple zei

Ach wat...Ik kunstzinnig??? Ik frutsel toch maar wat!
Ik ben intussen ooj op de smaak van de Stampington uitgaves gekomen, elke keer weer een bron van inspiratie!
Heerlijk joh, zo'n eigen ateliertje! Maar uit ervaring zeg ik er bij het tuinhuisje bij; Of goed isoleren en een verwarmingsmogelijkheid plaatsen, of je erop instellen, dat je het alleen in de zomermaanden echt kan gebruiken...en het is beter verf enzo in de winter binnen te halen, want een beetje vorst laat ze al "verderven" en papieren trekken ook graag vocht...
Ik wil je pret niet drukken, ik spreek alleen maar uit ervaring en wil niet dat jouw mooie verzameling aan spullen na 1 winter voor een deel de deur uit kan.
Maar natuurlijk ga ik me met je mee zitten verheugen, het zal vast een plaatje worden! Rijp voor de volgende uitgave van "where women create".
Een fijne week - Irma

Manuela zei

wat zal jij blij zijn met een eigen atelier!!!heerlijk!
ben benieuwd naar het resultaat..maar dat komt vast goed..

en dat je kleur verdwijnt daar twijfel ik niet aan!!
want je ziet het altijd wel terug komen bij je!!
en volgens mij bestaat een elly zonder kleur niet...
fijne week!!
groetjes manuela

Ilona zei

Ohhhh wat spannend, een eigen atelier! Ik ben nu helemaal niet jaloers hoor...ahum.

Ben blij te lezen dat je de boeken leuk vindt. Nogmaals veel plezier ermee.

Je stoel heeft echt een geweldige kleur! Prachtig! (je gaat hem toch niet schilideren?)

Lieve groetjes Ilona

my day zei

Hoi Elly,
een eigen atelier, meid geweldig een droom komt uit, super! Ik blijf nog even verder dromen, hoewel ik natuurlijk mijn zolderruimte ook kan omdopen tot atelier haha. En wat leuk weer die kleurtjes te zien bij deze post. Het boek van Tilda ziet er zo gaaf uit, ooh ik blijf twijfelen welke ik ga bestellen.Maar als ik die theepotwarmer zie op de foto (zucht).....
Fijne creatieve week, groetjes Ingrid.

Lori zei

i really enjoyed your white posts Elly...but i like your colorful side too!!! i hope you have fun with the projects in altered art circus...do you know, i never tried any of them...i will have to pull out my copy of the book and see if there is some inspiration lurking there for me...i am still in my creative slump over here...

mirjam zei

hoi Elly,

Ziet er weer gezellig uit bij je en zoals altijd heel inspirerend.
Want inspirerend ben je en dat weet je. Zo heb ik door jou mijn hele huis wit geschilderd en de theemuts gemaakt, het rood/witte exemplaar..
Dat aankomende ateliertje, helemáál geweldig voor je.. ben benieuwd ..

xx Mirjam

theeleuten zei

Wat heerlijk dat je een tuinhuis krijgt...voor al je creaties te maken......
Ga je workshops geven???
Ik kom hoor!!hihihihihi.....
Ja leuk dat tildaboek ik zag het net in haar webshoppie(Gepke)
Nou meid lekker breien en ik ga borduren...............

Groetjes Evelien

Alisa zei

Lovely, fresh colors, Elly!

Corine zei

Hihi, ik hou helemaal niet van kleur.. maar je hebt met deze post wel een brede glimlach op m'n gezicht getoverd, dus ik blijf je volgen hoor!Grijns..
Groeten, Corine(THUIS)

Anoniem zei

I adore your site...it's beautiful..lovely taste in home decor and books. Good job. come join my blog..I have joined yours! nice to meet you.

Riet zei

Ohhhhh wat heerlijk is het toch elke keer bij jou.
De gezelligheid straalt je toe op je blog.
Heerlijk een plekje voor jou meis,wat zal je daar genieten,het duurt te lang voor jou,het mag nu wel gelijk wezen.
Prachtige boeken heb je gekocht Elly,heerlijk om weg te dromen.

veel liefs Riet.xx

monique zei

Wat een leuke foto's weer!Die Tilda boeken zijn erg leuk he.En wat geweldig zeg, dat je een eigen atelier krijgt!
Groetjes,
Monique.

Kitty M zei

Elly a summer house sounds a wonderful idea and your cute little garden gnome to keep you company too :-) We do have a garden shed but unfortunately full of garden tools! You may enjoy this little book full of inspiration: Shed Chic - Sally Coulthard:

http://www.amazon.co.uk/Shed-Chic-Outdoor-Buildings-Work/dp/0789318601

Ester zei

Lieve Elly
Dank je wel voor je reactie op mijn blog. Ik heb jouw blog ruim een jaar geleden ontdekt en ik geniet echt heel erg van je berichtjes!
Wat ontzettend leuk dat je een eigen atelier krijg, de droom van elke creatieveliing.
Het tilda voorjaarsboek is echt heel erg leuk. Ben ook erg benieuwd naar haar nieuwste boek.
Groetjes van Ester

het lieveheersbeestje zei

Daar ben ik weer Elly, bedankt voor je instruktie! Dit ga ik toch proberen hoor, ik ben toch best wel handig...hoop ik. Morgen ga ik eens even eucaliptus kopen en binddraad..Het resultaat zet ik wel op mijn blog. Ik denk dat het met oasis wel makkelijker is, maar dat het sneller uit elkaar valt..
Groetjes!

Hannekie zei

oo heerlijk om je wer zo geinspireerd te zien. en wat super gaaf dat je een eigen attelier krijgt. zwijmel.....
gr hannie

paula zei

hoi Elly
O wat een fijn idee dat je van de zomer een eigen plek hebt in je tuin Gefeliciteerd .Je snapt dan kom ik zeker weer en drinken we thee in je atelier.
Uit dat Paasboek heb ik ook al heel wat dingen gemaakt zo leuk werk en helemaal lekker pastel kleuren ,wat willen we meer?
fijne weer verder ,groetjes Paula

Romantic Today zei

Zo heerlijk om een eigen plekje te hebben, waar je alles gewoon kan laten liggen een plekje helemaal alleen voor jou!

En allemaal heerlijke boeken vol inspiratie, dat zal vast helemaal goed komen! ;)

groetjes,
Mirelle

M@risk@ zei

Wat een heerlijk vooruitzicht je eigen atelier. En om daar nu al mooie spulletjes voor te verzamelen, wat een feest. Gaaf je stoeltje en als ik je boeken zie beloofd dat straks nog veel meer moois op je blog.

Michelle zei

Hoi Elly,

ik wilde je even laten weten of je het erg vind dat ik je blog een beetje een soort van aan het promoten ben!
Als je het vervelend vind laat het maar weten!

liefs van je trouwe fan! Michelle ;-)

Elyse zei

hello elly,

your blog is so happy and full of color! i like the turquoise chair and your bright pops of red. your knitting bag is so pretty, too!

xo
elyse

Margriet zei

Een eigen atelier! Wat een geweldig vooruitzicht!

Ik ben benieuwd naar je roze lentehuis. De kleur turkoise vind ik overigens ook errug mooi.

Jeanet zei

Hai Elly, ik had je al eens gemaild omdat ik niet op je blog kon komen , mss niet gelezen , maar owwwwwww een eigen Atelier dat meen je niet he !! Wat superrrrrr gaaf zeg...ik heb al een beetje een idee hoe het eruit gaat zien !!ik denk dat je hoofd omloopt van ideeeetjes !! Succes ermee meid , ik hoop dat het gauw voorjaar wordt !
Liefs Jeanet

*Rianne* zei

Wat een mooie plaatjes enne die laatste tas: geweldig! Lijkt pre-cies op theekopjes die ik heb :)!

Fijne week!!

jeanet zei

Hoi Elly, oeooooo wat cooool een eigen atelier!!!! Daar droom ik van! Jij krijgt 'em wat fantastisch!!! Ja daar gaat die stoel hlemaal inpassen natuurlijk. En dan met dat lekkere ventje het word een paradijsje! Rose is helemaal mijn ding. Het staat mij niet als ik het draag (ben herfst- type) Maar alles waarvan ik denk dat gaat rose word-is rose bij mij.
Ik wil dat boek ook eens aan de binnen kant van mijn ogen bekijken Where women create kom het regelmatig tegen op Amerikaanse blogs dus ben wel schieoenierig. Tot kiekus Smoek

The Old and the Beautiful zei

Die kleurtjes zijn allemaal erg gezellig hoor en ik kan me voorstellen dat je erg uitkijkt naar je atelier.
Maar van de post hiervoor heb ik helemaal genoten. Prachtige foto's en eigenlijk vind ik Januari en Februari ook helemaal niet zo erg meer hoor. Inderdaad lekker lui de dingen doen die je leuk vind.
Groetjes,
Gonda

Heleen zei

Nou je kleurtejs zijn weer helemaal geweldig!!!

Inge zei

Owww wat super gaaf weer allemaal, en wat lekker dat je je eigen atelier krijgt zeg, heb je wel wat om naar uit te kijken.
Heel veel succes ermee hoor en laat het maar gauw voorjaar worden
groetjes Inge

Cindy at her Country Home zei

Dag lief kaboutertje op die prachtige stoel! Ik moet je even vertellen dat ik graag met je stoelendans wil doen, echt trappelen van ongeduld hier. Mag ik alsjeblieft op je stoel, ik zal héél rustig blijven zitten om al het moois in deze kleurrijke post om me heen willen zien. Wat zeg je nou, bij mij op schoot... GEZELLIG wat een goed idee want ik vind je toch schattig. Kom gaan we samen kijken bij Elly, ze is toch TE leuk vind je niet. Geef me wel een seintje lief kaboutertje wanneer jouw plekje in dat aankomende atelier klaar is. Ja..., ik kan ook niet wachten! Van mij een dikke knuffel, breng het maar ook over aan die lieve Elly van mij Cindy

het lieveheersbeestje zei

Hoi Elly, daar ben ik weer eens, haha! Nee, ik ben nog niet aan de krans begonnen, helaas. Door weer en wind (lees; sneeuw en ijsel..)ben ik naar de binnenstad geglibberd en álle bloemenwinkels afgelopen. Ze verkopen wel eucalyptus, maar nu nét even niet! Dus volgende week moet ik het weer eens proberen.. De krans heb ik in iedergeval en ik snap nu ook hoe je het gemaakt hebt. Maar dat ze in een stad van 37000 inwoners geen eucalyptus kunnen verkopen...'t is mij een raadsel!
Groetjes mama lieveheersbeestje.

Hannekie zei

hoi elly
ik heb twee boekjes voor je appart gelegd. kun je mij je adres doormailen naar sisterly@zonnet.nl
dan stuur ik ze naar je op
gr hannie

Maureen zei

Ohhhhh wat goed een eigen atelier!!!
Ik juich met je mee, want een eigen plekkie is zóóó heerlijk!
Een plekje waar je even je rommel, je rommel kan laten....
En tja, ik kan alleen maar met open mond naar je mooie stoel kijken. Wat een kleur en wat een prijsje!!!

X Maureen