zondag 7 juni 2009

SBM

Hij ligt weer in de winkels:
It´s available in the stores right now:

Het nieuwe Scrapbook magazine! Vol trots kan ik jullie melden dat mijn lay out over m´n dochtertje Bo op de voorkant staat! En bovendien ook nog een kleine sneak peek van het Hello Kitty koffertje dat ik gemaakt heb! Dat ik hier nu zit te glimmen begrijpen jullie vast wel!
The new Scrapbook Magazine! I proudly present you that my lay out of my little girl Bo is on the frontpage! And also a sneak peek of the little Hello Kitty suitcase I made! So I´m as proud as Lucifer!


Scrapbook Magazine April/May

Wallhanger


Deze dubbele wallhanger heb ik gemaakt in de binnenkant van 2 canvasdoeken, en ik heb gebruik gemaakt van het super romantische MME papier.

This double wallhanger I made on the inside of 2 painting canvasses, and I used the very romantic papers of MME.

Marcel (mijn mannetje) als lief klein jongetje.
Marcel (my hubby) as a sweet little boy.




En ik als schattig klein meisje.
And me as a cute little girl.



Watching a movie together







This lay out is made with the great vintage papers of Graphic 45. The journaling reads: together watching a movie, together in one chair. Moments like these make a mothersheart melt. This is sóóó sweet!

Enjoy






For this one I used the pretty papers of Pebbles inc. It´s about my parents who are so proud of their 12 grandchildren.

No Limit






My little boy, for the first time karting! He was so tough! Great papers of Bo Bunny, one of my favorites!


Nu ben ik alweer bezig voor het Augustus-September nummer. De tijd gaat zo snel! Zo ligt het ene nummer nog maar net in de winkel, zo wordt het volgende alweer in elkaar gezet!


Ik ga weer even lekker bijlezen bij jullie allemaal, ik heb nog een hoop in te halen! Ik hoop m´n volgende post weer wat sneller te plaatsen!


Now I´m scrapping for the August-September edition. Time flies! The latest edition is just lying on the shelves or the next one is in the making!


For now I´m going to read all your blogs, I´ve a lot to catch up! I hope to write my next blog a little bit sooner!

Hugs,



38 opmerkingen:

Anja zei

hallo,
Heb het nwe SBM al,en het is weer geweldig wat je hebt gemaakt.vooral het hello kitty koffertje,SUPER.En al je andere dingen die je hebt gemaakt zijn ook geweldig,mag graag naar je dingen kijken.Gr,fijne avond Anja een beginnende scrapster.

Mayflower zei

Hoi Elly, wat ben je een creatieve dame en wat ziet dat er leuk uit allemaal. Prachtig de collages aan de achterkant van een canvasdoek van jou en je man, ziet er geweldig mooi uit. En wat leuk dat je dochtertje de voorkant siert, wat zal je trots zijn. Ben jezelf nauw betrokken met dit blad?

Fijne avond en groetjes, Mea

Riet zei

Gefeliciteerd Elly. Ik zit echt met open mond te kijken,wat is dat schitterend gemaakt meis.
Het is voor mij een heel groot raadsel,hoe je zo iets kan.
Ik vind het altyd zo mooi,die oude styl,maar zelf kan ik dit echt niet.
Heb hele grote bewondering voor je.

Liefs Riet.x

Fia zei

Mijn complimenten Elly!!!
Ik was afgelopen week bij P&P en ik zag je creaties al staan in het SBM heb het tuurlijk gelijk gekocht.
Een genot om naar te kijken!

Groetjes Fia

Mellow Morning zei

Terecht dat je zit te glimmen, dit is iets om zeer trots op te zijn.
Groetjes Jo.

Jeanet zei

Je creaties zijn weer geweldigggggg Elly ! Ik haal ze er zo uit dat ze van jou zijn , ieder heeft toch zijn eigen stijl ! En je nieuwe creaties zijn ook alweer zooo superrrrr mooi ! De tijd vliegt zeker , ben ik ff blij dat ik mijn creatie voor aug-sept al ingeleverd heb , ga al met de volgende beginnen hoor , hoef ik niet te stressen hihihi!!Want ik ga nu ook voor CO kaarten maken natuurlijk !

sandra_w zei

Tuurlijk ben je trots...;) Super creaties heb je weer gemaakt (zoals altijd).

Liefs,
San

paula zei

hoi Elly,
Altijd goed om op de voorpagina te staan met je lo ,dat doe je goed.
Zelfs al zie ik maar een klein stukje van je koffertje ik weet nu al dat ik hem prachtig ga vinden ,helemaal mijn ding en kleur,misschien kan ik hem namaken voor Susan, van de week eens even kijken in de sbm.
groetjes Paula

Jeanette zei

ik zal er eens op letten als ik in de boekhandel ben, ligt dit blad in elke boekwinkel? en begrijp ik nu goed dat dit jouwn eigen blad is? ik vind het er weer allemaal piekfijn uitzien maar ik ben ook niet anders van je gewend:-)
groetjes, jeanette

Yvonne zei

Wat leuk Elly, dat jouw dochter de voorkant siert van dit scrapblad !
tuurlijk ben je dan trots en terecht hoor.
wat heb je weer schitterende dingen gemaakt, vind dat zo knap !!!!
ik geniet wel mee op je blog, want ik kan het niet !
Groetjes Yvonne

Margie’s daughter Leiny zei

Oh Elly, it is so fantastic,so beautiful,real and creative. You are a true artist. Congratulations and thank you for posting your work and giving us a preview. You are so inspiring. hugs Margie.

LiLi M. zei

Hoezo weinig gedaan?! Enorm veel gescrapt dus en weer allemaal even mooi. Helemaal leuk dat jullie cover girls zijn, is je dochter ook niet enorm trots?
Ik ben natuurlijk alweer veel te laat aan het begin van de week, maar ik wilde toch nog even een berichtje bij je achter laten, fijne week!

Anoniem zei

Wat een schitterende Lay-outs heb je weer gemaakt Elly, vind vooral die 2 in de binnenkant van een canvas doek wel heel erg apart, weer eens een andere manier van scrappen...
Groetjes Sonja

Twa zei

Het nieuwe nummer is ook weer leuk! Ik krijg hem nu natuurlijk in de bus, dus dat is wel handig, dan heb ik hem gelijk. Het hello kitty koffertje is ontzettend schattig hoor. En die van Tim in het zwembad is ook leuk met die kikkers erbij. Nou ja, ze zijn allemaal weer erg leuk. Nieuwschierig naar mijn 100e post? Ik moet ook nog even goed bedenken wat ik ga doen en weg ga geven hoor, maar ik heb al een paar ideetjes. Groetjes Twa.
P.s. Ik ben aan het haken geslagen! Ik kreeg een pakketje van Bianca (zomaar, wat een schat) en ik vind het leuk! Je zal het binnenkort wel op de blog zien.

Inge zei

Nou je mag ook trots zijn hoor Elly, gefeliciteerd weer met je publicatie! Super meid:-))) Ik ga vanmiddag eens even bij de Bruna kijken of de nieuwe SBM al binnen is want ik wil het natuurlijk ook even zien:-P

Hugs, Inge

Inge Kolstee zei

Gefeliciteerd Elly. Super om op de voorkant te mogen staan! Ik ben groot fan van jouw werk. Zowel het scrappen als de inrichting van je huis. Geweldig leuk met dat rood geruit of stipjes. Complimenten hoor.

Groetjes, Inge

Miss Marple zei

Met jouw talent echt geen wonder dat je zoveel gepubliceerd wordt! En dan nog wel op de voorpagina, van harte!!!
Ik kan uren naar jouw LO's zitten staren en steeds weer iets nieuw ontdekken...

Een hele fijne week gewenst - Irma

Anoniem zei

Nou heb je de helft al verklapt. Wil het tijdschrift vanmiddag kopen en eigenlijk nog niet inzien, want wil hem volgende week meenemen op vakantie. Moeilijk wordt dat:) Je LO's en canvasjes zijn weer super leuk!

Gr. Jacq

Muggensteekjes zei

Hoi Elly,
wat ontzettend leuk voor jou en je dochter dat deze foto op de voorkant staat.Had hem in de winkel ook al bewonderd,je gaat bijna tegen anderen zeggen:hè haar ken ik ook een beetje (wat natuurlijk niet echt zo is).Maar door het bloggen heb je toch het idee dat je bekenden van elkaar bent,best grappig toch.
Vind je muurhangers echt hartstikke mooi geworden,zo knap gedaan weer.Heb hier weer genoten,fijne avond,groetjes Ingrid.

Ruth Philps zei

Congratulations Front page woo-hoo!!

The canvasses look incredibly beautiful but then those MME papers are just stunning to work with.

Love the awesome layering on the layout with the pebbles papers so many details I don't know where to look first!!

Hope you are well!!
Hugs from England xxx

scrappy jen d zei

Lieve Elly,
Ik heb ook weer heel erg genoten van al die prachtige bijdrages van jou! Vooral die twee canvassen sprongen er helemaal uit voor mij! Heb een aantal jaren geleden twee grote canvassen gebruikt met allemaal foto's van mijn vader als soldaat in Nederlands-Indië.Een canvas aan de binnenkant (mijn vader's introverte kant) en de andere canvas aan de normale kant (voor de exrtaverte zijde van hem).
Ik heb ze in de kamer hangen.....
Soms kan ik niet geloven, dat ik deze heb gemaakt....
Het lijkt wel alsof ik soms in de huid van een ander zit.....
Ik kijk al weer heel erg uit naar het augustus nummer, alhoewel dit dan wel weer betekent, dat onze Amerika-vakantie dan ook al weer voorbij zal zijn.....
Heel veel liefs en fijn, dat je zo moest lachen om mijn shopping challenge...
Big hug, Jen.

Margriet Tournier zei

Joehoe Elly; Gefeliciteerd met het behalen van de cover!! Als ik het SBM tegenkom, ga ik meteen kijken naar de rest. Ben heel benieuwd naar het Hello Kitty koffertje.

Ook de layouts in het vorige nummer mogen er weer zijn. Je bent goed bezig, dat kan ik helaas niet zeggen.... (op scrapgebied dan hé, ik gooi nu al mijn energie op het tennissen).

Heel veel groetjes, Margriet

casa nostra zei

het ziet er allemaal weer prachtig uit wat je gemaakt hebt. zeker zal je trots zijn om je werk op de cover terug te zien.

Mireille zei

prachtige layouts meis..
zowel om het irl te zien.. als in het magazine!! gefeliciteerd!!! het is prachtig!!

Jacoline zei

Ben helemaal geen scrapbooker maar geniet altijd weer van al het moois dat jij weet te maken, geweldig!

Mandy zei

absolutely stunning work! I just adore your wall hanging, so beautiful! thanks for sharing

hugs mandyxx

GREETJE zei

Je spullen in het SBM zien er altijd fantastisch uit!!!

Boukje zei

Wat heb je weer mooie dingen gemaakt! Prachtige wall hanger! En toen ik de SBM binnenkreeg, herkende ik op de voorkant al jouw LO! Super! Net of kennen we je al een beetje :)
Groetjes en liefs Boukje.

Marjolein zei

Oh Elly, wat heb je weer een superdingen gemaakt! Die wallhanger ben ik absoluut verliefd op!! En je LO's zijn natuurlijk ook super!
Maar, als de nou werk uit de nieuwste SBM kan laten zien, dan zeer graag het koffertje, ben stikbenieuwd!!!

marga zei

Wat heb je toch weer veel mooie dingen gemaakt......je bent zo creatief, had ik daar nou maar een héél klein beetje van!!!!
Liefsssssss

Anoniem zei

Meid, wat heb je weer geweldige creacties geleverd voor het SBM! Echt super! Op het koffertje ben ik echt helemaal verliefd, wat een cutie one......echt een scheetje....Ik heb ooit getracht zo'n koffertje zelf te maken, maar het ligt hier nog te kijken, half afgemaakt, het idee is leuk maar ja dna de uitvoering.....ha ha! Groetjes uit Limburg, Claudia

Je@net zei

Wauw Elly, de cover ziet e rfantastisch uit en je projecten zijn allemaal weer klasse!!

Twa zei

GEFELICITEERD MET JE TROUWDAG!!!!!

Ik wilde je een krabbel via de hyve's sturen, maar toen zag ik dat je jezelf eraf gehaald hebt. Dus dan maar zo.

tons zei

Goed idee Elly, die Bourgondische weken, wat denk je ervan in combinatie met een scraples! Zoiets als, eten wat de groentetuin ons geeft. Of, eerst naar de markt en dan koken. En leuke dingen zoeken in het bos en daarmee scrappen. Of kook je eigen lekkere jam, met de vruchten van langs de weg. Wij hebben boven zes bedden op twee slaapkamers en een atelier waar veel luchtbedden in kunnen. Moet allemaal te realiseren zijn, Enne ik vergiftig je niet hoor, ik heb pas m`n Heksendiploma gehaald, dus ik weet er al aardig wat van af. Tante

Alisa Noble zei

Your work is AMAZING as always, Elly!!!

atelierlemlem zei

Wat een prachtige 'lijstjes' heb je gemaakt! Echt super mooi! En ik heb nog een paar rozenkopjes zien staan bij de kringloop en aan je gedacht... (ik ga er nu ook al op letten haha!) Je dochter is nu wel heel erg trots natuurlijk!
Gefeliciteerd met jullie huwelijksdag en geniet van de taart!

Heleen zei

O Elly, wat heb je weer een leuke dingen gemaakt voor het SBM. Ik ben helemaal verliefd op die nostaligische hangers met oude foto's van jou en je man. Ik vond ze al fantastisch in het blad en vorige week heb ik ze 'life' gezien bij Carla in de winkel. Ik ben van plan ze ook te gaan maken en heb al een foto van mij en mijn hubbie in gedachten. Super gedaan allemaal!
groetjes,
Heleen

Bobbie Lynn zei

You do wonderful work. I just love looking at your work and it gives me inspration for my pages and for my card making as well.