zondag 22 juli 2007

Pimp een plakboek

foto's zijn tijdelijk verwijderd!De stapel woonbladen begon wel hele erge grote vormen aan te nemen! Daarom ben ik al m'n inspiratie-plaatjes uit gaan scheuren en heb er een bijpassend boek voor gemaakt.
Ik weet niet of alle scrappers dat hebben , maar "gewoon" is opeens niet goed genoeg meer, een beetje saai. En aangezien die berg scrappapier bijna net zo groot is als die berg bladen zat er natuurlijk wel iets bij om het boek een beetje op te leuken. Ik kan voorlopig (?!?!?) weer knippen en plakken!

5 opmerkingen:

Marjolein zei

Wow.........dit is super, wat een gaaf idee joh!! Ik ben niet zo'n scrapper, maar ik denk dat het een tip is voor velen!!

Anoniem zei

Wat een leuk idee!!! Dit leen ik even van je hoor!!
groetjes, Alice

Lidwien zei

hee elly, je stelde je daarstraks voor op het forum en ik kom gelijk even uitgebreider kijken. Vind alles geweldig. Ik pimp mijn inspiratie boekjes ook, vind dit idee met die lintjes ook helemaal geweldig!

Esther zei

Hey Elly, neem ook even een kijkje bij je binnen (via picasa)
wat een leuke spulletjes heb je gemaakt. en dat van die bom... heb ik ook altijd hoor ;-)
Groetjes Esther

Sweet Roses & Vintage Chique zei

He Elly! Leuk dat je me gevonden hebt!

Hee wat is dit nu? Allemaal superreacties op een plakboek en ik zie niets... dat kan niet he hahaha!!! Ik ben wel nieuwsgierig en hoop snel te zien waar de overige dames zou enthousiast over zijn!