maandag 23 juli 2007

M'n serviezen-tic

M'n nieuwste aanwinst ('k heb nog geen servies genoeg!!!) : een schattig ontbijtsetje en een theebeker met porseleinen theezeefje en een uitlekschaaltje. Ik heb het vanmiddag bij m'n zusje gekocht (Bloembinderij Ma-d'r-liefjes). We hebben het een tijdje terug samen ingekocht en toen was ik er al helemaal verliefd op en ach, ik had nog wat kermis-geld over!
Staat toch schattig bij de rest van de collectie?!? De gestippelde kannen zijn van Green-Gate, die hebben zulke onwijs mooie spulletjes! Wil ik zeker nog wat van bij hebben, wordt tijd om weer eens te home-shoppen.

De 3 oude bordjes op de bovenste plank heb ik van schoonmams gekregen, ook daar wordt met me meegedacht! Het rek hangt boven de eettafel, dat in het versmalde gedeelte van onze keuken staat. Vroeger was dit onze héle keuken, kan het me nu nauwelijks meer voorstellen. Meer ruimte went gauw!
Schuif maar aan! Het antieke bestek heb ik ooit eens op een brocante markt in België gekocht.
Toen kon je nog weleens iets leuks vinden voor weinig, maar dat wordt al moeilijker.

Ben weer lekker aan het rommelen geweest in huis, buiten valt er toch niet veel te beleven.
We zijn nog wel even met de kids de kermis over geweest, kon nog net voor het begon te regenen. Het is dus nog steeds brei-weer! Ik ben nu met het piraten-konijntje bezig, kijken of dat wil lukken!

Van de week moet ik ook nog een workshop voorbereiden, het glitter en glamour-boekje voor augustus. Maar omdat ik er straks 2 weken tussenuit ben, wil ik het alvast zoveel mogelijk klaar hebben. Volgens mij wordt het een super-gaaf boekje, 'k heb er wel zin in!
Verder hoop ik dat er al wat papier meegekomen is vanuit de USA, kan ik ook alvast aan de lootjes beginnen voor het design-team van het Scrapbook-Magazine, daarvoor is de deadline ook alweer eind augustus. Het zal de hele week dus wel scrappen worden, maar dat is absoluut geen straf!

4 opmerkingen:

Lia zei

echt leuk om zo wat van je te lezen leuk je servies en je hebt het echt overal druk mee mag ik je blog linken

Mazina zei

Oooh, wat leuk die serviezen. Staat zo fleurig en vrolijk!

een fijne dag
Mazina

monique zei

ik vind ze ook prachtig ;)
groetjes Monique

Marjolein zei

Meid, wat heb jij een gezellige keuken en wat een geweldig leuk servies zeg! Echt heel vrolijk, zou zo aanschuiven voor een bakkie!