donderdag 26 juli 2007

nieuwe l.o.

Oké, echt nieuw is hij niet, want ik heb 'em al een tijdje terug gemaakt om als voorbeeld in de winkel te hangen, maar ik heb 'em nog nooit laten zien. Het papier is van Rusty Pickle, de ribkartonnen letters heb ik gesneden uit een oude doos. Verder natuurlijk weer veel stofjes en bloemetjes (kan soms ook goed bij jongens!).
En jawel meiden, ik heb al mogen werken met de nieuwe Scenic Route!!!! Geweldig! Kan het helaas nog niet laten zien, maar dat komt vast nog wel. Het belooft weer een super najaar (en winter) te worden met al dat moois wat binnen gaat komen! Carla heeft me vandaag van alles laten zien, en oh boy, wat wordt je daar hebberig van! Kan niet wachten tot het binnen komt.

5 opmerkingen:

Monique zei

de Lo is super geweldig!
wat is hij mooi zeg!
groetjes Monique

Marjolein zei

Wow, dit is geweldig, wat een gaaf papier zeg!! Heel mooi, dat idee van letters uit een doos, dat onthoud ik! Enne, wil je me niet lekker maken met al dat moois dat komt, duurt maaaaanden voordat het in C. is hoor:-((
Oh,wil je het recept vertaald? Ik weet niet of et me lukt voor zondag, maar ik doe m'n best ok?

Tiets zei

schitterende layout Elly en ooo wat een geweldige nieuwe dingen komen eraan hé! je weet straks vast niet welke te kiezen of toch maar allemaal???

Je@net zei

Wat een gave LO Elly!!
En wat een super papier de nieuwe Scenic Route hè! Heb zelf gewerkt met de nieuwe Daisy D en MME Confetti! Allebei ook errug gaaf!!
Kan niet wachten tot alles binnenkomt!

mij zei

nou elly ik hoop dat je dit bericht binnen krijgt en anders ben ik gewoon een hopeloos geval het zoeken van de letters duurt al een half uur en mn zoon staat naast me met poepbiilen nou hier gaat hij je strijdmakker