maandag 12 september 2011

Fall At The Cupcake Factory


Hmmm... misschien een beetje gekke titel... Maar laat het me uitleggen! Zoals jullie kunnen zien hebben we (dat zijn dus m'n kleine meid en ik) een paar cupcake-jes gebakken...

Hmmm... maybe a weird title... But let me explain! As you can see we (that's my little girl and me) made some cupcakes yesterday...
45 om precies te zijn...


45 to be exact...


Ik bakte ze, zij deed de versiering


I baked them and she did the decoration


Waarom in hemelsnaam zoveel cupcake-jes zou je zeggen??? Nou, mijn kleine meisje, die eigenlijk helemaal niet klein meer is maar dat denk ik gewoon nog graag, vierde haar 10e verjaardag in de vakantie. Dus het werd nu weleens tijd om de kinderen en juffen op school te trakteren. En ze is gek op cupcakes versieren, zelfs 45 stuks! Oké, ze kreeg wel een beetje hulp van mama, maar zij deed het meeste. Dus daarom leek het hier gisteren wel een kleine cupcakefabriek. Bijna zonde om ze op te eten vinden jullie niet?

Nou, wat heeft deze kleine cupcakefabriek nou te maken met de herfst zullen jullie denken???

Why the heck so many cupcakes??? Well, my little girl, who isn't that little any more but I love to think she is, celebrated her 10th birthday during the holiday. So time to treat the kids and teachers at school. And she loves decorating cupcakes, even 45 pieces! Okay she got a little help from mommy, but she did the most. So that's why it looked like a little cupcake factory yesterday. Almost a pity to eat them, don't you think?

Now, what has that little cupcake factory to do with Fall???

Eigenlijk niets, hahaha!!! Maar ik ben gewoon gek op september, ik hou van de eerste tekenen van de herfst. De zomer is zo'n raar seizoen. Als de zomer doet wat ze hoort te doen loopt iedereen te klagen over de hitte, doet ze niet wat ze hoort te doen, dan loopt iedereen te klagen over het slechte weer. Nu kunnen we ons er definitief bij neerleggen dat er geen zomer meer is, geen hoop meer dat er toch nog echte zomer zal komen, maar nu omarmen we elke verdwaalde nazomerse dag alsof het kleine traktaties zijn van Moeder Natuur.

Actually nothing, hahaha!!!! But I love September, I love the first signs of Fall. Summer is such a strange season. If the Summer does what she has to do we complain because of the heat. If she doesn't do what she has to do, we complain because of the bad wheater. Now we can resign ourselves to the fact there will be no Summer, no more hoping we will get a real Summer nevertheless, but we embrace the occasional beautiful Indian Summer days. They feel like a little treat of Mother Nature.Kijk toch eens naar deze prachtige kadootjes van de natuur...

Look at the gorgeous gifts of nature...
Kleine, glimmende rode appeltjes...

Little shiny red apples....
Ah en wat dacht je van kaarslicht! Dat heb ik ook echt gemist! Zowel overdag...


Ah and what about candlelight! I really missed it! Day or...... 's avonds! Schattige hè, die rode polkadotjes!


...night! Cute hey, those little red polka dots!
Hmmm... de herfst... zo knus en gezellig!

Hmmm... Fall... so cosy and snugly!


"Give thanks to thy bountiful Harvest"

Nu regent en waait het... ik vind het niet erg, ik zit veilig en knus in m'n huisje, maar ik vind het wel sneu voor m'n jongens en alle andere kinderen die dag in dag uit naar school toe moeten fietsen (oudste een uur heen en een uur terug, middelste anderhalf uur heen en ook weer terug). Maar ja, ik ben zelf ook zo groot geworden en ik leef nog steeds! Ach als het m'n eigen kindertjes aangaat ben ik gewoon een watje... ik weet het!


Oh, en ik wil ook nog even zeggen dat als jullie nieuwsgierig zijn naar m'n bijdrage voor het Your Zoap Creative Team, dan moeten jullie even hier kijken (*klik*), Gepke heeft echt de leukste spulletjes in haar winkel!

Now it's raining and blowing... I don't care, I'm safe and cosy in my home, but I'm sorry for my boys and all the other kids who have to cycle to school day in day out (eldest an hour there and an hour back, middlest an hour and a half there and the same back). But I've grown up the same way and I'm still alive! Well, if it concerns my own kids I'm a softy... I know!

Have a happy week!

Hugs,


50 opmerkingen:

Huis, Tuin en Quilt zei

Wat zien die cupcakejes er heerlijk uit, en wat veel!!! Nog gefeliciteerd!
En ik ben het met je eens over september, heerlijk alles weer naar binnen, kaarsjes aan, alleen die spinnen.... daar ben ik minder blij mee!!!

Groetjes, Susan.

Mirjam zei

Hallo Elly,
Wat kan herfst dan mooi zijn, in al zijn kleuren en vormen. Ik vind alleen de regen nog steeds niet leuk... Wat is jouw hortensia mooi verkleurd. En die appeltjes, volgens mij zijn ze speciaal zo rood geworden om in jouw gezellige interieur te passen. Staat geweldig. Helemaal Elly. Je hebt het weer heel gezellig gemaakt. En nog gefeliciteerd met je kleine meisje die nu toch echt een tiener is geworden. Geniet ervan!!! Die van mij zijn 27 en 21, dus 10 is al weer zo lang geleden. De tijd vliegt... (Mmmm heerlijk die cupcakes...)
Elly, ik wens je een heel fijne week toe..
Groetjes,
Mirjam

Goud en Zilver zei

Wat een leuke cupcake's.
Ook ik vind het nu heerlijk, vooral de avonden.
Weer zo gezellig met al die kaarsjes.

Groeten Herma

Annemiek zei

Geweldig leuke cupcakes , wat zal ze trots geweest zijn om die te mogen trakteren !
Je huisje ziet er weer knus uit !
Het heeft inderdaad wel weer wat om meer binnen te moeten zitten en het daar gezellig te maken .
Had graag willen kijken wat je voor Gepke gemaakt hebt , maar het linkje werkt helaas niet bij mij .
Dus dat ga ik nog ff anders proberen .
Groetjes , Annemiek

Carla zei

Allereerst...ik vind je cupcakes eruit zien om op te eten....heerlijk!!
Geef je grote dochter maar de complimenten.

Dan even over die herfst.....ik had toch graag nog een beetje zomer gehad hoor!!
Die kaarsjes...ok die vind ik gezellig....maar hoe lekker had het geweest als we laat nog buiten hadden kunnen zitten op de veranda...waar we bijna niet op gezeten hebben...da's toch jammer!!

Maar ja...het komt zoals het is...en ook ik doe er aan mee (geen keus hè)

Ik had al wel even gekeken bij Gepke....lief weer!!
En ja..Gepke heeft echt gave spulletjes!!

fijne dag...liefs Carla.

Pierelantijntjes zei

Nog van harte gefeliciteerd met je grote kleine meid! Ze heeft de cupcakes prachtig versierd hoor. Dat zal smullen zijn geweest op school vandaag!
Ik ben ook DOL op de herfst! Mooie kleuren, lekker weer kaarsjes aan, knutselen, mooie series op tv...ik geniet!
Schattige stitcherie ben je aan het maken Elly.
Ik wens je een hele fijne week,
liefs Ester

Jojo zei

I'm trying to fet excited about the crisp days of fall but I love summer. The cupcakes are beautiful and good for your daughter for helping with her birthday celebration. Happy week.

"Een sneller kloppend hart ♥" zei

Wat heb je dat gemijmer over de zomer fantastisch onder woorden gebracht, ik hield al nooit van de zomer haha!
Deze uitleg neem ik daar in mee ;)
Lekker genieten van de herfst, ik vind het ook een prachtig jaargetijde...en over de cupcakes, wat leuk dat je dochter zo fanatiek is geweest samen met jou,het resultaat mag er zijn zeg...heerlijk hè die meiden, hier ook zo'n meid van 10 :)
Van harte gefeliciteerd nog voor de 'kleine' grote meid!

Veel groetjes, Veronique

Esther zei

Ze zijn er HEERLIIJK uit, nog gefeliciteerd met je kleine grote meid, de herfst is heerlijk lekker knus kaarsjes aan enz, je foto's zijn wer prachtig, fijne week groetjes Esther.

De sfeer van ..... zei

Hier ook een liefhebber van de herfst! Heerlijk, warm en knus seizoen! Ik hou er wel van. Gefeliciteerd met je kleine, grote meid! Wat gaat het hard, en wat worden ze dan groot en (eigen)wijs ;-) De cupcake`s zijn leuk geworden!

Lieve groet van Petra

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

Nog van harte gefeliciteerd .... ziet er heerlijk uit .... hou ook erg van de herfst ,en geniet van je mooie sfeerfoto's ... wens je een fijne week lieve groet rosita

Twa zei

Mmmm, ik dacht lekker, jullie hadden gewoon zin om te bakken en je neemt er een aantal mee naar het werk! Maar nee helaas toen las ik verder en het was Bo d'r traktatie. Lijkt alweer een eeuwigheid terug dat ze jarig was. Hier ook volop de kaarsjes aan 's avonds hoor. Ook wel weer gezellig, maar die wind van vandaag!!! Ik hoop niet dat je jongens moesten fietsen want volgens mij kunnen ze dan nog beter lopen want ze komen er echt niet tegen in. Het is bar en boos. Als je lekker binnen zit is het wel gezellig, maar als je er nog op uit moet (honden uit laten, beestjes voeren) ben ik er niet zo blij mee.
Groetjes Twa

Mayflower zei

Wat een prachtige cupcakes Elly en wat zal je kleine-grote meid deze met trots hebben uitgedeeld. Mijn complimenten aan haar hoor, ze heeft ze prachtig versierd.
Wat de Herfst betreft ben ik het helemaal met je eens, ik ben ook dol op de Herfst. Eigenlijk wel op alle seizoenen, alleen de Zomer vind ik de minste van alle seizoenen.
Je heb het weer supergezellig gemaakt in huis. Heerlijk alle kaarsjes weer aan. Ik heb nu een geurkaarsje aangestoken in de geur Sandlewood, een heerlijke najaarsgeur.
Laat de regen maar kletteren hihi.
Fijne week en een lieve groet, Mea

Home and Lifestyle zei

Ik klik je post weg hoor, want het water loopt mij met bakken uit de mond...ik kan het bijna niet verdragen, al die lekkere cupcakes die helemaal niet goed voor mij zijn! Maar eh...zijn er nog een paar over hihi!

Na een mooie zomer vind ik het prima dat de herfst in aantocht is, maar ik geniet altijd zo van de zon en het buitenleven en daar is het nu te weinig van gekomen! Dus ik hoop toch nog op herfstig zomerweer!

Lieve groetjes, Ingrid

Eveline zei

Mooie cupcakes geworden. Ik ga komende donderdag naar een taart decoratie avond met een stel collega's. Heb ik super veel zin in.
Ik ben ook blij dat ik 's avonds de kaarsjes weer aan kan steken. De herfst is mijn favoriete jaargetijde.
Eveline.

M@rjan zei

Leuk om je verhaal te lezen met die mooie foto's erbij ter illustratie. Je dochter is een kanjertje! Ze heeft die cupcakes erg mooi versierd, de meesters en juffen zullen smullen!
Moest wel lachen om je zomerverhaal, je hebt wel gelijk!

Groetjes, Marjan

Bonjade zei

Nog van harte met je jonge dame. Oh zeg...deze post zo vlak voor etenstijd....ik zou ze alle 45 wel lusten ;0)
Ze zien er overheerlijk uit.
En gezellig idd dit jaargetijde met de kaarsjes 's avonds weer aan.
Fijne avond
Liefs

Helen Philipps zei

Hello Elly Thanks so much for your lovely comment on my blog. I'm so glad you visited me as it's wonderful to find your lovely blog in return! The cupcakes are just gorgeous, I love the colours. Your blog looks such a pretty place, I'll be back again. Have a happy week.
Helen x

It's me zei

Wat gezellig toch elke keer weer jouw post te mogen lezen...genieten !!! heerlijk de cakjes.....zien er superr uit...tja het waait heel erg....maar de zon schijnt hier nu...dus ik ga even met de meiden naar buiten tis droog !...liefs fijne week van mij....xxx..

Petra zei

Leuke cakecups, je dochter heb ze mooi versierd. En ik leef helemaal met je mee ben gek op de herfst al die mooie kleuren en inderdaad geen gezeur meer over de zomer. Helemaal toppie.

Groetjes Petra.

T's Daily Treasures zei

The cupcakes turned out great. I bet they tasted as good as they looked. Happy birthday to your little one. My boys will be 13 and 16 next month. What do you mean by cycling -- to mean that means riding a bicycle, but at the distance your boys have to go, I'm thinking that's not what you mean. :/ I love to light candles any time of day. That stitching is lovely. Hope your day is great. Best wishes, Tammy

Eefies day zei

O, heerlijk die cupcakes ze zullen op school watertanden!!!
Wat leuk om dit zo met je dochter samen te doen.
Herfst, september, laat maar komen hoor.

Lieve groetjes,
Eefie

Madelief zei

Hoi Elly,

De cakes van jou en je dochter zien er prachtig uit. Complimenten! Al is het misschien wat laat, alsnog van Harte Gefeliciteerd met haar verjaardag.

Madelief x

Fort lapin zei

GEFELICITEERD met je meisje!!
Wat een super traktatie!

Ha heerlijk dat gemijmer over de herfst! De wind giert hier ook om het huis, ik word er wel een tikkie onrustig van...maarja ik geniet zo van dit ruige weer en net als jij vind ik het heerlijk om de kaarsjes weer aan te hebben!
Geniet ervan !!
Liefs Peet
Ps ik vind het ook super dat je zes op de fair staat!!

Kind An Huys zei

Wauw...wat een kunstwerken en dan wel 45!! Ze zijn prachtig en zonde om op te eten...en natuurlijk alsnog gefeliciteerd met je kleine (grote) dochter!
Liefs, Anne

Miranda zei

De cupcakes zien er heerlijk uit; een hele klus, maar wel erg gezellig om dit samen met je dochter te doen! Fijn hoor om weer een beetje extra sfeer in huis te creeëren nu de avonden langer worden.

Fijne avond! Lieve groet, Miranda

Maia zei

Poeh hè die cupcakes kunnen zo in de winkel wat knap van jullie maar vooral van je lieve dochter!
Dat zomer verhaal dat heb je mooi verteld!
't is ook helemaal waar hoor aan de herfst weet je tenminste wat je hebt.
Die sfeer is gewoon gezellig.
Ik zou er niet aan moeten denken in een land te gaan wonen waar het altijd zomer is geef mij maar variatie!
Prachtig je sfeerfoto's ik heb weer genoten.
En ook ik ben een watje als het over mijn kinderen gaat ben altijd blij als ze 's avonds weer allemaal gezellig thuis zijn.
Lieve groetjes Maia

almay`s home zei

Wat zien ze er overheerlijk uit. Leuk om dit gezellig samen met je dochter te doen. En de kids + juffen op school hebben dit vast ook erg lekker gevonden.
Zoals jij het beschrijft is de herfst wel weer erg knus. Maar het zonnetje mis ik wel. Ik had er graag nog even wat van genoten. (zoals zaterdag)
Die fietsende kinderen....ja ik heb er ook medelijden mee!

Lieve groet
Alma

Joan Ottevanger zei

Ze zien er super lekker uit,maar laat ze toch maar staan anders is het lijnen voor niets geweest hihi.Het ziet er wel heel knus en gezellig uit bij je.En wat dat fietsen betreft ik was net zo toen mijn dochters naar de middelbare school gingen.Groetjes Joan.

flowersandhome zei

Wat een supermooie cupcakejes!!!
En de herfst? Ja hoor, ik vind het een heel mooi seizoen.
Groetjes en geniet,
Marian

my day zei

Hoi Elly,
nog van harte met Bo haar verjaardag, de cupcakes waren vast een hele lekkere traktatie!mmmmh ze zien er heerlijk uit. En wat is de herfst een heerlijk seizoen hè, gezellig de kaarsjes weer aan en een warme plaid op de bank en soms toch nog even genieten van een prachtige zonnige dag. Ben er ook helemaal klaar voor!! Prachtige stitchery heb je gemaakt, ga je er een quiltje van maken of een kussen? Wel even showen hier hoor!
Fijne week nog, liefs Ingrid.

Nicole zei

Prachtige herfsttafereeltjes zie ik bij jou Elly!
En wat leuk die cupcakes! Echt prachtig gedekoreerd!
Fijne dag nog!
Nicole

carlies zei

elly wat ziet het toch allemaal gezellig uit heerlijk om naar je foto te kijken .
bedankt voor de inspiratie

groetjes carla

Marianne@Songbird zei

Grappig ik heb net ook een post geschreven over hoeveel ik van de herfst houdt. Heerlijk seizoen, lekker ruig en wild.
Nog gefeliciteerd met je grote, kleine meid. Die cupcakes zien er heerlijk uit.
Groetjes, Marianne

wilmi zei

leuk hoor Elly, die cupcakes.
Mijn dochter is ook dol op bakken en versieren in de keuken! Zo gezellig! (zeker als je maar 1 dochter hebt)
nou, en die herfst, is mijn favoriete seizoen, heerlijk die kaarsjes weer aan ;)

* Daniëlle * zei

Ik ben ook gek op de herfst! :D
Leuke cupcakes hebben jullie samen gemaakt. Wel een werkje, maar jullie hebben het samen gedaan.

Hannekie zei

nog van harte gefeliciteerd!!!!!! en wat gaaf zeg die cup cakes. ik wil het ook graag een keer doen maar moet nog even op zoen naar een winkel waar ze de spullen ervoor verkopen..die vormpjes en zo...en inderdaad de hefst heeft echt wel wat hoor. ziet er heel knus uit zo bij je..enehhhh gipskruid en een klein poesje..geprobeerd maar geen succes hahha
liefs hannie

scrappy jen d zei

Lieve Elly
Nog van harte gefeliciteerd met jullie meiske.
Wat zien (ik bedoel) zagen die cupcakes er schitterend uit! Want ze zijn natuurlijk alle 45 met heel veel smaak opgesmuld!
En je hebt helemaal geljk voor wat betreft het gezeur van de mensen over de zomer, ha, ha....
Nu weten we allemaal waar we aan toe zijn!
Lekker knus bij de haard met de kaarsjes aan, terwijl regen en wind om onze huisjes loeien!
Lang leve de HERFST1
Wat heb je alles weer heerlijk in de stemming gebracht!
Liefs, Jen.

English style zei

ze zijn natuurlijk al lang op, maar ze zagen er heerlijk uit (gelukkig heb je de foto's nog :-)
ik vind de Herfst ook een mooi seizoen, en vind het heerlijk dat de (geur)kaarsjes weer gezellig branden
Gezellige "stormachtige" avond dan maar ?
groetjes Yvon

ilona zei

Gefeliciteerd met je dochter, leuk als ze ouder worden en je gezellig samen kunt kokkerellen.
Grappig dat zoveel bloggers zo gek zijn op de herfst, komt vast door de prachtige kleuren en het gezeligge kaarslicht. Ik vind het er bij jou ook erg sfeervol uit zien.
Groetjes, Ilona

personal training mayfair zei

The cupcakes are just gorgeous, I love the colours. Your blog looks such a pretty place, I'll be back again.

Jeanet zei

Ja Elly kleine meisjes worden heel snel groot ,voor je het weet gaat ze ook naar de middelbare, maar nog van harte gefeliciteerd !! En die cupcakes die zien er superrr uit !! Heerlijk hoor 's avonds de kaarsjes weer aan...ik vind elk seizoen heeft z'n charmes toch !
Je stichery is superrrr leuk !

Lieve groetjes Jeanet

Conny's Cottage zei

Wat leuk gemaakt.

groetjes Conny

Margie zei

The cupcakes are splendid Elly, Yum Yum and you are a splendid mum too! Big hugs, Margie.

Anoniem zei

Nog van harte gefeliciteerd met je dochter,wat zijn jullie cup-cakjes prachtig,heb ze ook gebakken,maar ik kies de volgende keer voor een ander beslag,ik had bij een paar verse frambozen erin gedaan,was echt jammie,maar zo 1 als van jullie zou ik ook wel willen proeven ;-) Ik vind dit ook een gezellige tijd,het ziet er gezellig uit bij je,fijne week,lieve groet Joke.

Miranda zei

Daar ben ik nog even weer ;) Ik heb je 'getagd' kom je even een kijkje nemen op mijn blog...

Fijne dag! Lieve groet, Miranda

casinoguide zei

I cook it cream style and freeze it. It is delicious. We do not put any ingredients in it. It seems to freeze better and last longer. I listed your recipe in my cookbook, It will helpful for my birthday party.

Anoniem zei

OMG I LOVE YOUR BLOGS !!!!
the cupcakes are beautiful!well done to your little girl and happy birthday!!!
i love the fall. although our fall is different than yours.. we expect the first rain on thursday... i'm waiting sooooo much!
i'd like to invite you to visit my blog. it's 3.5 months old... and i love it!
you will not be able to read ,but still, you can see the photos.(even of me in August, in a scrapy birthday party that my scrapy friends made for me!! there is a whole post of photos of the beautiful hand-made presents i've got!
you can react in english ofcours!
the link is to a post of some days ago, a mini album i made to a birthday of a friend. you can use the arrows to "travel":
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=2135839
have a great time :)
Lior

Kitty M zei

Yum! These look delicious and I hope your little girl enjoyed her birthday.

I am looking forward to baking lots of goodies with baby Luca when he is older :-)

Kisses Kitty xxx

Anoniem zei

I do nοt knoω whethеr it's just me or if perhaps everybody else experiencing issues with your site. It appears as if some of the written text on your posts are running off the screen. Can somebody else please comment and let me know if this is happening to them as well? This might be a issue with my browser because I've
haԁ this happen ρrеvіouѕly.
Thаnks

my ωeb sіte ... Payday Loans
Visit my web blog :: Payday Loan