woensdag 17 maart 2010

Fallin' in love

Ik kon het niet helpen, het was gewoon liefde op het eerste gezicht! Het lijkt wel of dit soort dingen altijd gebeuren als je er totaal niet naar op zoek bent. Het gebeurde vorige week. Ik zag hem en wist dat we voor elkaar bestemd waren. Het leek wel of er duizenden vlinders m'n buik fladderden. Ook al was hij niet bepaald knap te noemen, ik was opslag verliefd. Ik viel op z'n hoofd, het had een romantische en lieve uitstraling. Ik viel op z'n lijf, zo sterk doch elegant. Ik moest hem gewoon mee naar huis nemen. Normaal gesproken ben ik niet zo'n soort meisje, maar ik wist dat dit voor eeuwig was!
Gelukkig heb ik een ruimdenkende man!
I couldn't help it, but it was really love at first sight! It seems things like these happen when you're absolutely not looking for it. It happened last week. I saw him and I knew we were meant for each other. It looked like thousands of butterflies were flying circles in my stomach.
Although he wasn't particulary handsome, I fell in love with him. I loved his head, it had a romantic and sweet charisma. I loved his body, so strong yet elegant. I had to take him home with me. Normally I'm not that kinda girl, but I knew this was forever!
Luckily I have a open minded husband!

Ahhh... vinden jullie dit geen romantisch en lief hoofd?
Ahhh... don't you think this is a romantic and sweet head?

En een sterk doch elegant lijf?
And a strong but elegant body?


Maar ik heb jullie nooit gezegd dat ie knap was, nou ja, hij is eigenlijk zelfs behoorlijk lelijk....
But I never told you he was handsome, well, in fact he's pretty ugly....

Maar ik heb voor hem gezorgd, met al mijn liefde,
But I took care for him, with all my love,


En nu is hij perfect....
And now he's perfect....


Vinden jullie niet?
Don't you think?Sorry meiden, hij is van mij!
Sorry girls, he's mine!


Zo, en nu ga ik verder met m'n naaiwerk, het heeft iets te maken met mijn "nieuwtje", maar daar kan ik jullie nog steeds niets meer over vertellen, dus heb geduld!
Hierbij wil ik alle meiden bedanken die me vroegen of ik soms in een woonblad kwam te staan. Ik was natuurlijk erg gevleid door deze vraag, maar nee, dat is dus niet m'n nieuws. Ik geloof ook niet dat dat ooit zal gebeuren. Ons huis is te gewoontjes (laat je door de foto's niet voor de gek houden!), geen mooi tadelakt in de badkamer, geen prachtige houten vloeren, geen dure gordijnen, gewoon doorsnee materialen in een doorsnee huis. Maar dat maakt me niet uit. Met het geld en de materialen die we tot onze beschikking hadden hebben we er het beste van proberen te maken en ik hou van ons kleine, eenvoudige huisje. We werken er nog steeds aan (en dat zal de komende 20 jaar nog wel zo blijven ben ik bang!) en ik heb nog veel om van te dromen, maar het is ons knusse nest en ik zou het voor niets ter wereld willen ruilen!
So, I must continue my sewing work, it has something to do with my "great news", but I still can't tell you more about it, so be patience!
Herewith I wanna thank all the girls who asked me if my house would be featured in a home decorating magazine. I'm very flattered by these comments, but no, that's not my news. I don't believe that will ever happen. Our house is just to common (don't let the pictures fool you!), no beautiful tadlakt in our bathroom, no pretty wooden floors,no expensive curtains, just ordinary materials in an ordinary house. But I don't care. With the money and materials we had available we've made the best out of it, and I love our home sweet home. We're still working on it (and we will be for the next 20 years I'm afraid!), and I've lots to dream about but it's our cosy nest and I wouldn't change it for all the world!
Be happy and have a lovely week!
Hugs,

59 opmerkingen:

Boukje zei

Die heb je mooi opgeknapt! Leuk dat witte!
En mooie stofjes waar je iets van mag maken!
Groetjes Boukje.

Haikey zei

In eerste instantie dacht ik van...,maar nu je hem/haar wit hebt geverfd is het prachtig geworden!
Goed gedaan hoor!

Groetjes,

Haikey

jootje zei

ik dacht even..wat een lelijkerd, maar je hebt er nu wel een knapperd van gemaakt!
en iedereen heeft toch zijn eigen "paleisje"?
ik ben ook zo gelukkig in mijn stulpje, al is het allemaal niet perfect, het is van ons, en we zijn er gelukkig. niets belangrijker toch?
geniet maar lekker van je huisje. ben benieuwd wat je project is...
groetjes van jootje.

Home and Lifestyle zei

Bij mij was het in eerste instantie ook geen liefde op het eerste gezicht, maar de metamorfose in wit verandert de zaak! Wat een likje verf al niet kan doen hè! Geniet van je spetter...!!

Lieve groet, Ingrid

Jeanet zei

Whahaha Elly als je op "hem "uitgekeken bent mag je hem naar mijn adres sturen hoor...geweldiggggg, maar je wist al dat ik gek ben op engeltjes !'
Hihihi laat ik nou weten wat het nieuwtje is, en de stof gaaaaaaaaaaaaaaf zeg...successsssss ermee !Ben wel heel erg aagje !!
Liefs Jeanet

Pink Princess zei

In het wit is ie echt beeldschoon ♥ Ben dol op engeltjes ook, en een tijdje geleden kocht ik op de rommelmarkt van onze kerk een lampenvoet, met engeltjes, voor 50 cent. MOOI van lelijkheid hihi. Wit geverfd, leuk kapje erop en nu geniet ik er ook van ♥

En ook ik heb het heel gewoon in huis hoor, geen dure spullen ofzo. Maar weet je, het is MIJN huisje en IK ben er blij mee. En z denk jij (en iedereen) ook vast over je huis. En het zit hem ook niet in duurte (is dat een woord?? hihi) maar in wat je doet, en hoe je jezelf voelt, toch??

Fijn weekend, en veel plezier met je knappe kop haha

Pierelantijntjes zei

Ik kan goed begrijpen dat het liefde op het eerste gezicht was. Wat een pracht!! En ik ben nu wel heel erg nieuwschierig aan het worden naar dat nieuwtje. Ik vind je foto's altijd zo sfeervol, wat mij betreft hoor jij met minstens drie bladzijden in een woonblad.( of gewoon een magazine geheel gewijd aan my every day things!
Lieve groet van Ester

It's me zei

O Elly ,................het is jouw prachtige huis waar jij ons van mee laat genieten en ik geniet dat kan ik je vertellen hoor!


En ieder doet het op zijn manier...en de jouw is niks mis mee..............je lamp is geweldig geworden zo gaaf !! ik kom gauw weer bij je op visite hoor!!

Lieve groetjes enjoy Ria

nieneke zei

Hoi Elly,

Tja, zoals het voor mannen geldt, geldt het ook voor lampen: smaken verschillen! En ook al "pimp" je je vent, ECHT veranderen kun je hem niet! (alhoewel die van jou erg opgeknapt is...)
En wat betreft je huisje: DAAR zou nou eens een mooie woonreportage over gemaakt moeten worden: het huis van "Jan Modaal". Hoe maak je met weinig kosten, maar wel met een enorme creatieve geest van je (eenvoudige) huis een fantastisch thuis!

Of een ander voorstelletje voor de VT of AT Home: neem een aantal zeer gemiddelde (rijtjes) woningen (zelfde type) en kijk wat men er van heeft gemaakt.

Ik wordt trouwens nu wel heeeel nieuwsgierig naar wat je allemaal 'uitspookt"...

Fijne dag verder!
Nieneke

Irma zei

hihihihi jij hebt niet de man op het wiotte paard maar op de witte lamp en dat zijn de beste heb ik gehoord;-) hij is zooooo leuk en als jullie zijn uitgekeken op elkaar dan wil ik graaaaaaag met hem samen wonen.
Nu ben ik ook heel nieuwsgierig geworden hoor ooohhhh een klein klein tipje mischien ????

Veel Liefs Irma

All Seasons zei

Hij is nu zekers perfect, ziet er goed uit, een schoonheid.
Kan me voorstellen dat het liefde op het eerst gezicht was en is...
Fijne avond
Lieve groet,
Patricia

Alisa zei

Beautiful make-over, Elly! And such yummy fabrics you are sewing with!

scrappy jen d zei

Lieve Elly,
Je hebt helemaal gelijk! Het zag er "eventjes" oer-lelijk uit, maar je hebt het helemaal GOED GEMAAKT!!!:)
Zo ziet het er beeldschoon uit!
Super gemaakt, hoor!|
Heerlijk, he? Om van een "Nietsie"een "IETSIE" te maken! Veel liefs en ja, hoor. Het gaat hier best: mij hoor je niet mopperen, ha, ha.
Ik sta midden in de mooie wereld! Alhoewel?
Niet denken aan al die verdrietige dingen, die in ons kikkerlandje gebeuren!
Veel liefs en weinig zorgen,
Jen.

corry zei

Je make-over is goed gelukt. Dat mannetje past nu helemaal bij de rest..erg mooi!

paula zei

hoi Elly ,even dacht ik
:het gaat niet helemaal goed met Elly ,hier ga ik maar geen reaktie op geven ,ik dacht Paula doe maar net of je deze post over het hoofd hebt gezien:
Tot dat je hem in het wit liet zien ...prachtig gewoon, hoe iets niet moois in iets prachtigs kan veranderen ,mooi gedaan Elly
Mooie lapjes ze liggen voor mijn neus maar ik ga nu borduren ,dus ze blijven nog even liggen .
Wanneer ga je je vast heel leuke nieuwtje aan ons vertellen ,je maakt ons wel nieuwsgierig;-)
O,ja en je huis ziet er prachtig uit en als je je atelier in de tuin af hebt wil ik zo ruilen hoor.Je zoon wil misschien wel woond hij dichter dichter bij school
nou schiet op met je naaiwerkje we willen het zien .groetjes Paula

Regina zei

liebe elly,
wow!! your new lamps looks wonderful after the makeover.and i love your home and your style.
the colours from your new fabric looks wonderful.
groetjes,regina

Mayflower zei

Hahaha ...Ohhh Elly, had je ons even mooi te pakken. Wat een giller. Maar het moet gezegd je verstaat de kunst om van niets iets te maken, de lamp is prachtig geworden.
Ik vind dat je een fantastisch huis heb, ik voel me er wel thuis en weet je, bij mij is het net zo, ik heb ook maar een gewoon doorsnee huis, 13 in 1 dozijn zal ik maar zeggen. En ook geen dure vloeren en ga zo maar door, maar met een beperkt budget en veel creativiteit kan je er ook heel wat van maken.
Wat leuk je ook in het 'echie' te hebben gezien in de post van Cindy, wat hebben jullie een leuke dag gehad en nou maar snel aan de slag met al die mooie stofjes.
Fijne avond en een lieve groet, Mea

Miss Marple zei

Ik vroeg me dus ook 2-3 fotos lang of je het nou ernstig meende en geloofde even niet meer aan jouw goede smaak. ;-)Maar het is echt weer ongelovelijk wat een likje witte verf bewerkt.
He, en jullie stulpje is hartstikke mooi! Er is niet altijd veel duurs en exclusiefs voor nodig...
Lieve groetjes - Irma

Corina zei

Die lamp heb je erg mooi gepimpt, ik dacht eerst oei maar daarna WAUW! wat een verschil!
Zo romantisch...
Succes met al je bezigheden!
Groetjes Corina

Weißer Vintagezauber zei

Hello, dear Elly,
I have looked gerad yours wonderful posts. Your sitting room is so great. If you know what I have particularly liked..... your bottles with roses and veil herb.
The lamp foot in white looks much better a lot.
Completely lots of love and a comfortable evening wishes you,
Elke.

jolanda zei

hahaha Elly, net als iedereen dacht ik ook eerst heel even: Meent ze dit nou serieus??? Maar de witte versie... echt super geworden!
Vind je ook niet dat het juist leuk is om niet zo'n perfekt huis te hebben? Het is toch juist heerlijk om nog dromen en wensen te hebben? ;)
groetjes jolanda

Vero zei

haha, 't was een lekker ding hoor....maar je hebt 'm wel een prachtige make-over gegeven...wat een plaatje zo in jouw huisje bij jouw mooie spulletjes!

Veel groetjes, Veronique

Something White zei

Dat is nou net het verschil tussen een huis en een thuis, Elly: dure inrichtingen maken nog altijd geen thuis. Dan kunnen er nog altijd de meest dure materialen, voorwerpen en meubels in een huis staan, als er geen liefde, vriendschap en echte nestwarmte is, stelt het totaal niets voor en krijg je showroom-huizen die opgevuld zijn met grote merken, maar waar het toch allemaal ´leeg´ blijft. Wees blij dat je in een ´eenvoudig´ huis woont... de liefde spettert er gewoon vanaf! :)
Hartelijke groeten, Marjolijn

Ps. je lamp is een uniek Elly-stuk!! :D

Blue Cottage zei

Hoi Elly,
Ik vond je mannetje(lampje) in z'n ouwe velletje ook wel leuk ;P
Maar in het wit is het ook een schatje hoor.
En je huisje is ECHT super.
Je hoeft geen kasteel te hebben om gelukkig te zijn toch?
Groetjesss Cobi

Ilona zei

ohh ik ben wel erg benieuwd naar je nieuwtje hoor! En waarom zou jij nou niet in een woonblad kunnen staan? Ik vind jouw interieur de meest inspirerende en leukste die ik in tijden heb gezien! Net zoals je lamp deze keer, wat een beauty zo in het wit! Echt zo schattig!

Lieve groetjes Ilona

ps oja, heb je al bij mijn blog gekeken? Een Giveaway!

Janet zei

Leuk verhaal hoor!! en wat een metamorfose haha.....

Groetjes Janet

Fia zei

Jouw knusse huisje is gewoon een kasteeltje kijk nou naar de lamp hoe jij hem oppimpt!!!
Kunnen vele jaloers op worden de creativiteit die jij heb is heel bijzonder!!!

Groetjes Fia

seasons of my house zei

Pfffff, ik zat al te denken hoe ik nou heeeeel tactvol op kon merken dat ik er niet zo kapot van was, beter nog, misschien maar niet reageren. Gelukkig ben ik toch verder gaan lezen, wat een opluchting. Goed gedaan Elly!

het lieveheersbeestje zei

Daar heb je weer een supermooi lampje van gemaakt Elly! Ik was even bang dat je van 'wit' was afgestapt, nét nu ik ook een trouwe witfan ben geworden, maar gelukkig...
Ik ben ook dol op zulke blotertjes, helemaal omdat ze precies lijken op onze jongste, haha! Echt waar hoor, hij is wat klein voor zijn leeftijd. Ik heb ongeveer hetzelfde als jou ondertussen; als ik iets zie, dan bedenk ik hoe het er uit zal zien in 'wit'...
Nog een fijne week toegewenst, groetjes mama lieveheersbeestje.

LiLi M. zei

Nou Elly ik blijf vinden dat je nog steeds heel goed in een woonblad kan komen! Ik vind het heerlijk om te zien wat je maakt en doet, ik persoonlijk heb niet zo'n behoefte aan woonbladen en blogs die laten zien wat er allemaal te koop is, maar wel aan een heerlijke dosis creativiteit die weer heeeeel veel anderen inspireert! Het is hier niet voor niets altijd dringen! Zo, ik heb gezegd!
Haha je lamp is te leuk geworden! Van rookbruin naar wit was een hele goede actie, jaa ik heb wel wat met dat soort mannetjes, maar dat wist je al geloof ik ;-).

Lori zei

Elly, your lamp is gorgeous all painted white...what a beautiful statement it makes on your table...good for you for seeing how wonderful it could be...i think you are so wrong, your home is very magazine worthy...i think you have such a sweet and lovely decorating style...i am in love with your home!!!

**Inge** zei

Lieve Elly, ik vind jullie huis helemaal niet gewoontjes! Het is zó te zien dat alles met liefde is gemaakt en verbouwd, dát is voor mij een thuis! Sfeer kun je niet kopen;-)

Waaah en die lamp *lol*, ik was er snel voorbijgelopen maar jij hebt er weer een hebbeding van gemaakt, helemaal top!

Inge xOx

Gepke, www.yourzoap.nl zei

Hi Elly, ik heb met veel plezier je berichtje gelezen. Je bent ook nog eens goed met woorden :). Hahahahaha, zo leuk en lief. Het begint al met dat schattige plaatje bovenaan. Wat een droppies. Je lamp is geweldig geworden. En dan die 2 kopjes met bolletjes en een taartrondje. Helemaal leuk! Lieve groetjes, Gepke

Birgit Koopsen zei

Hoe krijg je het toch voor elkaar!? Dat zou ik nou nooit bedacht hebben om die voet wit te verven maar hij is nu echt perfect! Geweldig!

Franca zei

Ik zou er hard voorbij rennen, als ik dat lampje in de kringloop zag staan. En jij maakt er gewoon een hartstikke leuk lampje van.
Wat een talent!

rosabeer zei

En toch vind ik dat je echt wel in een woonblad mag. De kunst is om van niets iets te maken. Een winkel binnen lopen en zo maar iets kopen maakt een mens vaak maar heel even gelukkig. En kijkt dan alweer naar het volgende. Maar van zo'n lamp blijf je genieten. Waarom ??? gewoon omdat het iets van jezelf is, waarschijnlijk niet veel gekost heeft (krijg je ook geen schuldgevoel van had ik eigenlijk niet moeten kopen), en omdat je het vanuit je gevoel hebt gemaakt.
Home is where the heart is, daar waar je je fijn voelt en waar je graag thuiskomt.
Dus daarom mag jouw huis best wel in een woonblad.
groetjes en een heel fijne dag.
Heb ik trouwens al gezegd dat de lamp geweldig is geworden ??

Margriet zei

Net als de anderen verbaasde mij het in eerste instantie ook dat je die lamp mooi leek te vinden... tot hij wit was! Jij hebt het talent daar doorheen te kijken. En ik ben benieuwd wat het gaat worden met die leuke tildastofjes. Ben jij soms diegene die bij your zoap te tildapop-workshop gaat geven? ;-) Ik hou je blog in de gaten!

Margriet

sandra_w zei

Whaha ik dacht gaat het wel goed met Elly? ;-)Maar had natuurlijk kunnen verwachten dat jij met de verfkwast het zou omtoveren tot een beauty! Je hebt helemaal geen "gewoon" huisje. Juist de unieke sfeer die jij als geen ander neer kunt zetten, maakt het heel apart en gezellig!

San x

Cindy at her Country Home zei

Je bent echt vreselijk lieve Elly! En ook nog niet eens willen delen... je lijkt wel één van mijn dames wel van de "Cackle Club"... ook zo onfatsoenlijk ;-)))
Ik vind je vondst helemaal te WOW, niet meer normaal dit zo LEUK en GAAF!
Zal ik je eens vertellen dat ik ook zo'n lampje heb maar dan in kleine uitvoering, zou een leuke set samen worden hahahahah.....
Ja, weet het heb het gelezen je wilt hem niet delen alleen met foto's en snap het helemaal.
Ben benieuwd naar je nieuwtje... ziet er al zo gezellig uit! Heerlijke post weer, teveel inspiratie ga niet meer kijken hahahahah...(jawel hoor!) Geniet van je lentedag, love joe Cin x

monique zei

Hoi, toen ik de lamp zag dacht ik mwah, ik zou hem wit laten. Scroll ik naar benee is ie ineens wit geworden. Echt super leuk zo. Je huisje mag er wezen hoor. Het opstapje met de kopjes naast je lamp zijn ook heel erg leuk.

Fijne dag nog

Corinne zei

Tjonge, wat een verandering zeg! Ik dacht eert ook: huh??? Maar in het wit ziet ie er wel heel leuk uit! En ik ben benieuwd wat je aan het doen bent met die stofjes. Ze zijn geweldig. Maarre....je moet ons niet TE lang in spanning houden hoor. Want daar kan ik eerlijk gezegd niet zo goed tegen :)

Groetjes en een hele fijne dag!
Corinne

Ellen zei

Geweldig wat een metamorfase heeft die "knapperd"van je ondergaan ik hoop zonder al teveel strubbelingen ;-))
En ik denk dat jou huisje met alles wat je er met liefde voor maakt het juist fantastisch zou doen in een woonblad. al die dure gordijnen e.d kunnen er veel niet eens betalen en juist die leuke veranderingen die niet al teveel geld kosten zijn zo geweldig en voor zoveel mensen toegankelijk. Dus ik blijf hoop houden hoor :-))
Gr, Ellen

Marianne@Songbird zei

Heb je die zo met dat kapje gevonden? Geluksvogel. Hij ziet er prachtig uit in wit.
En ik heb wel een idee mbt dat nieuwtje (hoort er een nieuwe slaapkamer makeover bij?), maar wacht het maar rustig af.
Lieve groetjes, M

Marjolein zei

Elly meid, wat een heerlijk ventje, maar ik moet eerlijk zijn, na jouw verwenbeurt, ziet ie er (naar mijn mening) een stuk beter uit hoor!!

Hey, bedankt voor je leuke comment op m'n blog.. het is ook wel een erg "leuke" granny he? als je haar ook wilt, geef maar een gilletje!

D@nielle zei

ik snapte het eerst ook niet maar in het wit wel hoor, prachtig zo !

almay zei

Hoi Elly,

Ik dacht bij de eerste foto's smaken verschillen maar wat een metamorfose! Geweldig! Het ziet er allemaal erg leuk uit!
En ik denk dat jouw huis met al je leuke hoekjes het in een woonblad heel goed zou doen!

Groetjes
Almay

my day zei

Hoi Elly,
nou het manneke is mooi geworden hoor in z'n nieuwe witte outfit. Wat ben jij daar toch goed in hè, van iets ( wat ik denk ik toch wel zou laten staan) iets heel moois maken zodat ik het waarschijnlijk weer wel mee zou nemen.
Maar je hebt me weer aan het lachen gekregen hoor met je nieuwe liefde. Word nu toch ook wel heel nieuwsgierig naar wat je allemaal aan het creeren bent, maar ik weet het, geduld is een schone zaak (maar ook errug moeilijk hihi).
Liefs, Ingrid.

Tons zei

In z`n ouwe kloffie vond ik hem ook nog niet eens zo lelijk. Wat is het voor materiaal het lijkt wel been. Maar eerlijk is eerlijk, hij is wel opgeknapt van de witkwast! Tante

Kari zei

falling in love,,van dat stomme bankje van ,,,,zucht wat een schatje is dat toch.....

Marion zei

Nou ik zou graag een reportage van jou in een woonblad zien hoor, je bent zo geweldig creatief, en wat je in veel woonbladen ziet dat is eigenlijk niet zo moeilijk een perfect huis een bak geld en stylen maar. Nee jij maakt echt hele mooie dingen en het is ook een thuis en daar gaat het om.
Ennuh je lamp is helemaal top geworden
lieve groetjes Marion

jeanet zei

Hoi Elly, ik ben maf maar jij durft ook hoor!!!
Ik dacht bij het eerste plaatje en verhaaltje "Whoo dit gaat erg fout ha,ha,ha". Maar jij bent Elly! Jij ziet door dit soort dingen "heen". En je man gelukkig ook. Het is spectaculair wat je weer gedaan, gemaakt hebt.
Ik vind het prachtig! En je huis is mooi want het is gevuld met echtheid, liefde,en een groot gevoel voor styling.Eenvoud siert de mens

Kitty M zei

Sending you the happiest weekend Elly! The two little cherubs look so cute painted white -they are watching those pink Easter eggs in the basket! Thank you so much for linking to the Dolliedaydream Giveaway and wishing you lots and lots of luck my friend! xxx

Michelle zei

heel even dacht ik onee arme elly!!! hahaa
maar gelukkig is het toch nog goed gekomen!!
grapje! hij is er een heeeeeel stuk van opgeknapt, zo vind ik hem heel schattig!
fijn weekend lieverd!
o ja en over je huisje, je hebt een prachtig huisje en maak je niet druk om wat anderen zullen denken je hebt het met liefde ingericht en daar gaat het om! de liefde die je er instopt niet wat het kost!

Liefs michelle

Je@net zei

Wauw, je hebt er echt weer iets moois van gemaakt Elly!!

Anoniem zei

heel erg mooi gedaan.
Groetjes martina.

jeanet zei

Hoi Elly, Mag ik je vragen wat voor achtergrond papiertjes jij hebt gebruikt in je dochters Hello Kitty kastjes? Ik vind het zooooooooo leuk. Dat ik ook ga proberen zoiets leuks te maken. Maar ik heb geen idee waar ik zulke mooie achtergrondjes kan krijgen. Ik hoop dat jij mij wilt helpen. Tips en zo..
Groetjes en alvast bedankt, Smoek

Carla zei

Ik moet zeggen dat ik hem zo stukken knapper vind als toen je voor hem viel.
En wat je huis betreft....het hoeft geen bergen geld te kosten om een prefect huis te maken hoor.
De liefde die jij erin stopt, is met geen geld te betalen.

liefs Carla.

Ingrid. zei

Was alles maar "zo makkelijk"(?) op te knappen ;-)
Ziet er goed uit !
Zonnige groet van Ingrid.

fotorantje zei

hij is zeker perfect, wat mooi gezellig romantisch
en wat een leuk blog heb je hier

ik kwam even langs via via