donderdag 19 augustus 2010

Indian Summer, Wooden Shoes and an Important Note


Ik heb het gedaan, ik heb het nu dan toch echt eindelijk gedaan
I did it, I finally did it

Mijn hart heeft de warme zomerdagen vaarwel gezegd
My heart said goodbye to the warm summer days


Maar verwelkomde de heerlijke nazomer
But welcomed the lovely Indian Summer


Ik verwelkomde de Hortensia's
I welcomed the Hydreangea's
De Sedums
The Sedum's
De grappige kleine knopjes van de Hypericum
The funny little knobs of the Hypericum
Ik opende mijn hart voor de schattige witte bloemen van de Lavatera
I opened my heart for the sweet white flowers of the Lavatera
Met wat toefjes Million Bells
With touches of Million BellsIk omarmde de prachtige warme kleuren die de natuur ons nu geeft
I embraced the beautiful warm colors nature is giving us now
De helder rode bessen van de Viburnum, de grappige harige Pulsatilla en de pluizige Cotinus
The bright red Viburnum, the funny hairy Pulsatilla and the fluffy CotinusYep, ik hou van dit gedeelte van het seizoen!
Yep, I love this part of the season!En dit is de geweldige award waar ik het laatst over had! Ik kreeg 'em van Jann Will. We kennen elkaar alleen van het bloggen en ik vind haar scrapwerk en blog helemaal super. Jann Will, nogmaals onwijs bedankt, ik waardeer het enorm! Dus met deze houten klompen wil ik jullie gedag zeggen en ik hoop dat we een heerlijk zonnig weekend tegemoet gaan!
Oh, en ik wil jullie allemaal bedanken voor de enorme respons die ik tot nu toe gekregen heb op m'n give away, ik weet gewoon niet wat ik meemaak!
And this is the beautiful award I mentioned last time! I got it from Jann Will. We met through bloggin' and I admire her fantastic scrapworks and her lovely blog.
Jann Will, thanks again, I really appreciate this gesture!
So with these cute wooden shoes I'll say goodbye and I hope we'll have a lovely, sunny weekend!
Oh, and I wanna thank you all for the huge response I've got so far on my give away! You've blown me away!

Important note:
Ik wil nog even een kleine noot toevoegen aan deze post, want ik heb geloof ik nogal wat onrust veroorzaakt onder de mensen die ik volgde. Ik ben nl gestopt met het volgen van een aantal blogs, de blogs waar ik zoveel mogelijk langs kom en op reageer, en heb deze aan m'n sidebar toegevoegd aan m'n lijst te volgen blogs. Ik heb dit gedaan omdat ik m'n maximum (300!!!) had bereikt van het aantal blogs dat je mag volgen. Ja ik weet het, ik zit veel te veel achter die pc! Dus ik hoop dat jullie begrijpen waarom ik dit gedaan heb, dus absoluut niet om jullie te verbannen, integendeel juist zou ik zeggen. En op deze manier kan ik jullie ook wat makkelijker volgen en verdwijnen jullie niet in de enorme berg berichten die ik elke dag ontvang!
I wanna add a little note to this post cause I caused a little trouble among the people I followed. I stopped following some blogs, the blogs I response to as much as I can, because I added them to my sidebar to my list of blogs. I did this because I reached my maximum (300!!!) of blogs a person is allowed to follow! Yes I know, I spend to much time behind the pc! So I hope you understand why I did this, I absolutely don't ban you, on the contrary I've to say.
Hugs,

45 opmerkingen:

bijzonder-oud zei

Wat een prachtige foto's!! ik ben ook net vandaag aan het "knutselen" geweest met hortensia's uit de tuin. Heerlijk dat we in een land wonen met al die verschillende seizoenen, ik geniet er altijd volop van!

groetjes, fijne avond nog,
Yolanda

Irma zei

heerlijk hoe jij altijd alles zo mooi weer kan geven in 1 post dat waar je nu mee bezig bent hoe je huis er nu uit ziet en alle huishoudelijke mededelingen zoals het volgen van de blogs dat alles vergezelt met prachtige plaatjes echte Elly posts SUPER LEUK!!!!liefs rma

Jeanet zei

Hihihi hoe grappig dat ik ook iets schreef in m'n vorige over de herfst ?? En hortensia's...ik vind ze geweldigggg...je hebt er weer heeeeeeerlijke hoekjes van gemaakt Elly, om lekker lang van te kunnen genieten !
Liefs Jeanet

Blue Cottage zei

Mooi mooi mooi,
wat ben je weer leuk bezig gweest met
allerlei blommetjes.
Die witte lavatera is mooi,
ik heb dit jaar (eindelijk)
een blauwe ;)
Geniet van de nazomer en
'n fijn weekend.
groetjes Cobi

Kom Achterom zei

ooh wat een genot hé!!
Bij mij gister het grote rode warme nazomer gebeuren!! Ik voelde me al een beetje alleen vanmorgen met mijn pompoenen!! hihi Ik ben blij dat jij het ook zo voelt.
ennuh hoe zit dit nu met 300 volgers ik klooi maar raak voor een knaak hihih en ben er al ver overheen geloof ik!! maar ze komen toch wel in je beginblad alleen niet op je site toch??? tenminste dat denk ik! Ach maakt niet uit jij komt er wel op hoor!! hihih
fijne avond
heerlijk genieten van die warme kleuren
Yolanda

Rozmeen zei

Prachtige sfeerhoekjes Elly!

Liefs,
Rozmeen

Haikey zei

Ohhhh, jou regenlaarzen zijn ook leuk!
Geniet lekker van de nazomer ga ik ook lekker doen!

fijne avond!

Haikey

Boukje zei

Prachtige foto's van wat er nog in de natuur is te zien! Je weet er ook weer mooie plaatjes van te maken!
Groetjes Boukje.

Huis, Tuin en Quilt zei

Heee Elly,

Leuk zeg weer al die bloemen! Ik geniet ook weer volop van de nazomer, heb zelfs de herfst al in mijn bol!!! Zo gezellig weer, alles weer naar binnen, kaarsjes aan... en dan te bedenken dat ik in de zomer geboren ben... dan zou je toch echt een zomermens moeten zijn... zeggen ze... nou ik verheug me weer op de herfst, net als ik me ieder jaar weer op de winter, de lente en de zomer verheug!

Lieve groet, Susan

Madelief zei

Hoi Elly,

Prachtig de krans van gedroogde hortensias en de kleine boeketjes uit je tuin! Ik ben helemaal weg van je rode emaille kan. Het staat prachtig op het linnengoed.

Fijne avond!

Lieve groet, Madelief

Welkom bij De sfeer van Toen zei

aaaaaaaaaa Elly, wat doe je mij aan. Ik kriebel van binnen, ik wil bezig met kransen maken..maar wil nog even wachten tot school weer begint en ik jarig geweest ben, dan pas geef ik mij over aan de nazomer, en pas op 23 september begint bij mij echt de herfst.
Je hebt iig prachtige bloemstukken gemaakt!
Zal ik dan toch overstag gaan? 8-))

Groetjes van Petra

All Seasons zei

wat heet jij het najaar op een prachtige manier WELKOM. Ik vind het zo'n heerlijke tijd, de natuur is zo mooi dan met al z'n mooie kleuren die doorgaan tot in de herfst.
Ik zei straks nog tegen mijn manlief, ik kan aan het licht zien dat het najaar er alweer is. Ik heb iets met deze tijd.
Dank je voor de mooie foto's!!
Lieve groet,
Patricia
(en..leuk dat ik mezelf nog in de zijbalk zie staan)

flowing moments zei

Ja heerlijk de nazomer je voelt de Herfst in de lucht hangen en je ziet het ook terug in de tuin, ik heb van je foto;s genoten!!

Groetjes Joke

Rosy Scraps zei

Super foto's zeg, maar wat een bloemennamen allemaal, ken er maar weinig van helaas. Heb volgens mij niet de groene vingers van mijn moeder! Lekker he dit nazomeren en kijk ook al beetje uit naar de herfst!!

Joan Ottevanger zei

Prachtig al die hoekjes in je huis.En nog bedankt voor je mailtje over de markten.Zal eens proberen om aan zo'n boekje te komen.Groetjes Joan.

Gepke, www.yourzoap.nl zei

Ik ben een echt zomermens en kijk al weer met angst en beven naar het eind van de zomer en begin van de winter. Maar zoals jij het verwoordt is het bijna een feestje! Geweldig! Lieve groetjes, Gepke

"Een sneller kloppend hart ♥" zei

Dat heb je mooi gezegd....snapt iedereen 't weer hihi :) heb btw niets in de gaten gehad...als er iemand verdwijnt bij mijn volgers zou ik niet weten wie dat dan was...
Prachtige foto's al heb ik bij die ene zin over 'vaarwel zomer' maar even geknepen met mijn ogen, wij gaan morgen op vakantie!! (Ohhh)
Ik laat btw een aantal hortenia's in een laagje water staan als we weg zijn...en hoop op prachtig ingedroogde bloemen als ik ons huis weer binnenstap :)

Veel groetjes, Veronique

Mayflower zei

Ik ben ook dol op de herfst met al z'n prachtige geuren en kleuren en je ruikt en ziet aan alles dat de herfst niet lang op zich laat wachten. De Hortensia's verkleuren zo mooi en ook het licht is al anders.
Ik heb genoten van je obade aan dit mooie jaargetijde en wat heb je een prachtige boeketjes in huis. Ook de krans vind ik geweldig.
Lieve groet, Mea

Pierelantijntjes zei

Oooooh dit is genieten Elly. Ik ben zo gek op deze tijd van het jaar. De tijd dat de veranderingen echt zichtbaar worden, en de kleuren van de natuur veranderen. een mengeling van wat is en wat komen gaat. Ik kan door mijn allergie geen echte bloemen in huis zetten en dat mis ik toch wel hoor. Maar over een tijdje ga ik weer kransen maken voor aan de deur en stukjes voor op de tuintafel. Ook gezellig.
Ik wist niet dat er een limiet aan het volgen zat. Weer wat geleerd.
Lieve groet van Ester

Fia zei

Ohhh dit is genieten weer!!!!
Hoe krijg je het toch voor elkaar vraag ik me af hoe je de verhaaltjes schrijft bij het passende plaatje?!
Ik zou daar helemaal vast in lopen, vind het zo knap van je Elly!!
Prachtige bloemen heb je gebruikt ik hou ook van het a,k jaargetijde.

Groetjes Fia

English style zei

Wow prachtig Elly !!
die bessenglaasjes zijn toch ook wel erg leuk hoor en je mooie bloemstukjes, super !
groetjes Yvon

scrappy jen d zei

Lieve Elly,
Wat heb je die hoekjes in je mooie huisje weer omgetoverd tot kleine schilderijtjes!
Ware kunstwerkjes weer! En zoals Gepke ook schrijft: Ook ik zie al weer een beetje op tegen de gure herfstwinden en de regen, maar zoals jij de Indian Summer inluidt, klinkt het inderdaad 100 x minder erg, ha, ha..
Ik moet ook maar eens in de tuin aan de gang....
Heb roze hortensia en donkerroze, maar toch ook mooi. Misschien toch ook maar eens weer een krans of zo>
Lieve groetjes en bedankt voor je inspiratie,
Jen.

It's me zei

Ik vind je bloemetjes helemaal topppie Elly...zo leuk gedaan allemaal.........echt een geweldig gezellige post....Bloemen !!!...ik zou niet zonder kunnen leven......ja wat een gedoe he?? je mag er maar 300 volgen....was ik ook achter gekomen........ik was ook al aan het ruimen geslagen........in het begin volgde je natuurlijk alles...en nu heb je zo je vaste mensen waar ik heel blij mee ben...ik vind bloggen zo leuk !!!..........fijne vrijdag liefs van mij.....Ria....

Helga zei

Wat ziet het er weer allemaal geweldig uit, zo gezellig.


Gr.Helga

paula zei

Je hortensia's zien er zo lief uit in al die kleine vaasjes in een cirkel.
fijn weekend ,groetjes Paula

Gwen zei

Wat mooie foto's van mooie dingen...
Ik ben er echt verliefd op :-)

Groetjes
Gwen

peet zei

HEEEEE Elly
Wat ben je weer heerlijk "crea bea " geweest !!
Heerlijk die seizoens wisselingen !
Je vorige post was ook al zo mooi !!!
Geniet er maar van !!!

Een fijn weekend !!
Peet

Hannekie zei

prachtig gedaan zeg. ik ben nog een beetje in vakantie sferen dus ik wacht nog even met de herfst. maar ik moet zeggen als ik jou fotos zo zie....
gr hannie

Colinda zei

Wat een heerlijk sfeergevoel roept je blogje op, zeker na al die regendagen afgelopen week.

Groetjes en een fijne dag,
Colinda

Anoniem zei

Ooo..wat is dit een heerlijke post. Prachtige foto's en sfeerhoekjes..zalig om zo afscheid te nemen van de zomer.
Een heel fijn weekend.
Lieve groetjes Tilly.

The French Bear zei

Elly, the photos are so beautiful....are all of these flowers from your garden? How wonderful!!!! You make them look so beautiful in the different arrangements, fantastic!!!!
Hugs,
Margaret B

Alisa zei

Oh, all that green is so pretty!!!

Ster zei

Práchtig al die kleuren van de bloemen een lust voor het oog!
Wil nog even kwijt dat je veeeeel te weinig post....heel jammer :( ,al begrijp ik het wel hoor!!!
Lieve groet,Ster

Marian zei

Wat een prachtige foto's, Elly... en de woorden erbij zijn ook zo mooi gekozen. Ik lees veel mee en geniet erg van alles wat je met ons delen wilt. Fijn weekend!! Marian

Kristin @ My Uncommon Slice of Suburbia zei

Your pictures are gorgeous!!!
Thanks so much for your visit today, really am enjoying your blog!
Take care
Kristin

jolanda zei

Hoi Elly, wat een mooie foto's!! Wat staat dat toch mooi dat groen met wit van de bloemen samen met glas en grijs/zilver.
Ja elk seizoen heeft toch weer z'n eigen charme!
groetjes jolanda

Bo Butiek zei

Ik ben helemaal weg van de karns van flesjes. Ik blijf er naar kijken!

Liefs Claudia

Verrassend Goed! zei

Wat leuk dat je het flessenrekje op jouw blog te zien staan. Je hebt hem prachtig aangekleed en hele mooie bloemen gebruikt. Ik verkoop het rekje al jaren vanuit mijn winkel en webwinkel. Geinig om hem dan op een blog tegen te komen. Nou ik vindt je foto''s en blog geweldig. Kan niet anders dan je volger te worden.
Kan ik lekker genieten van alles wat ik hier zie.

warme groet,
Marianne

Margriet zei

Ik kijk ook alweer uit naar het aankomende najaar en de aanloop naar kerst.. een heerlijke tijd! Je foto's zijn dan ook weer om van te genieten! Wat een mooie kransen trouwens, heb je die zelfgemaakt?

Groetjes,
Margriet

Michaja zei

Wat een heerlijke post! Prachtige bloemen mooi gedaan zo.
Groetjes Michaja

Carla zei

Heerlijke sfeerfoto's heb je weer gemaakt....zo ziet het er allemaal toch niet zo erg uit, dat de zomer op zijn end raakt.

lieve groet Carla.

Marianne@Songbird zei

Oh jij loopt al helemaal op mij vooruit! Jij hebt al herfst in huis. Ik voel het, het duurt ook bij mij niet lang meer, ook al verzet ik mij er wel nog tegen.
Prachtige sfeerhoekjes heb je weer gemaakt!!

menchu zei

I love the garland...and everything else, too! Always enjoy seeing your loving posts and photos. cheers from Melbourne.

ABACAXI and HORTELÂ zei

Ohoh... je bent er weer! Ik heb je altijd leuke en mooie posts gemist hoor deze zomer! En wat ziet het er weer prachtig uit bij je... laat het najaar maar komen, maar dan wel nog flink wat zon graag!
Bisous uit Versailles, Chantal

Anoniem zei

I don't even know how I ended up here, but I thought this post was great. I do not know who you are but definitely you're going tо
a famοus bloggеr if you aren't already ;) Cheers!
Also visit my blog post ... http://www.prweb.com/Releases/silkn/sensepilreview/prweb10193901.htm